Toshiba Suzumi+ RAS-B22N3KV2-E1 – aparat de aer conditionat de 18000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si functia One-Touch!

Preţ Toshiba Suzumi+ RAS-B22N3KV2-E1

Toshiba Suzumi+ RAS-B22N3KV2-E1 este un nou aparat de aer conditionat foarte puternic si ultra-performant de 18000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata confortabil si un aer ambiant proaspat, care a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret decent pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design simplu si elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 18000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (IAQ) si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Auto Clean, 3D Air Flow, Hi-Power, Purificare, One-Touch, etc.).

Review Toshiba Suzumi+ RAS-B22N3KV2-E1

Design-ul simplu dar modern al noului aparat de aer conditionat Suzumi Plus de la Toshiba se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb al unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare alta incapere de pana la 40 – 50 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de 27,5 x 79 x 21,7 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 55 x 78 x 29 centimetri si o greutate de aproximativ 39 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de maxim 44 dB la interior si de doar 49 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Toshiba Suzumi+ RAS-B22N3KV2-E1 dispune de o capacitate de racire de 17060 BTU/h (cu un consum 1,42 kW/h la racire), o capacitate de incalzire de 19789 BTU/h (cu consum de 1,56 kW/h la incalzire), dar si de un sistem de filtrare avansat (IAQ) pentru imbunatatirea calitatii aerului interior, fiind indeajuns de puternic pentru o incapere de pana la 50 mp. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor dublu rotativ tip Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura setata si o va mentine constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat Suzumi Plus de la Toshiba include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilare si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Auto Clean, Eco Mode, Hi-Power, Purificare, Auto Restart, 3D Air Flow, Sleep Mode, 24h Timer, One-Touch, Silent Mode, Dezghetare automata si Auto-diagnoza). Mai exact, functia One-Touch asigura o combinatie ideala a functiilor de climatizare pentru locuinta dumneavoastra, apasand un singur buton tactil. In plus, functia confortabila pe timpul noptii (Sleep Mode) ofera cea mai confortabila temperatura pe timpul noptii, iar functia Hi-Power poate ajunge rapid la temperatura setata.

Părerea noastră despre produs

Modern, foarte puternic si ultra-performant, noul aparat de aer conditionat Toshiba Suzumi+ RAS-B22N3KV2-E1 este capabil sa asigure un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior, un consum redus de energie si o calitate foarte buna a aerului, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 40 – 50 mp. Acestea fiind spuse, noul echipament de aer condition Suzumi Plus de la Toshiba reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc cu adevarat un nou sistem de climatizare din gama high-end, echipat cu un compresor de inalta performanta, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret nu foarte exagerat.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat complet echipat din toate punctele de vedere, pe care il recomand persoanelor alergice sau familiilor cu copii mici. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat acest sistem de climatizare pentru puterea ridicata de climatizare, sistemul de filtrare performant si functiile speciale de climatizare. Il utilizez aproape zilnic pe functiile necesare la crearea confortului in locuinta si functioneaza fara probleme in orice situatie, chiar si la o temperatura de doar -10 grade Celsius.

Este un echipament de aer conditionat excelent si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibil insa la un pret destul de ridicat. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie de pana la 45 mp.

Inafara de pretul sau putin cam ridicat de achizitionare, nu am nimic ce sa-i reprosez. Este un sistem de climatizare ultra-performant si de inalta calitate, care este capabil sa ofere rapid comfortul dorit in locuinta. In plus, sistemul de filtrare performant este motivul principal pentru care am decis sa achitionez acest produs.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT