REVIEW: Panasonic TX-40DX603E, 4K UHD – Televizor capabil să te încânte cu orice!

Panasonic TX-40DX603E este un Smart TV LED, care face parte din cea mai recentă gamă de televizoare de la Panasonic. Cu rezoluția 4K Ultra HD și sistem de operare Firefox, imaginile sunt clare iar culorile sunt atât de frumoase încât nu există precedent.  Panasonic TX-40DX603E nu va lăsa niciodată impresia  că ar avea nevoie de noi ajustări sau de reparații, însă îți va lăsa o impresie ciudată despre felul cum arată ecranul.

Preț Panasonic TX-40DX603E

Cu ajutorul șurubelniței, poți scoate șuruburile de pe partea inferioară a televizorului, pentru a-l transforma dintr-un dispozitiv ce stă pe un stand, într-un dispozitiv dispus pe perete. Finisajul este destul de diferit, alegând opțiunea cea mai bună pentru tine. Panasonic TX-40DX603E are un aspect drăguț, plutitor și puțin lucios. Prețul acestui Smart TV nu este deloc mare, oferind posibilitatea de a putea fi cumpărat.

 REVIEW Panasonic TX-40DX603E

Vei crede că televizorul curbat a folosit pictograme la modă și deține cel mai frumos design.  Gândește-te din nou, și schimbă-ți părerea, cel puțin în conformitate cu Panasonic. Cu o ramă subțire și foarte frumoasă, Panasonic TX-40DX603E nu se va demoda niciodată.  Ecranul surround este destul de subțire, însă acesta se subțiază în  partea de sus și părțile laterale, si 18mm in partea de jos. Panasonic TX-40DX603E este de cea mai bună valoare Panasonic 4K TV. Seria TX-40DX603E de la Panasonic, susține LED-ul cu rezoluția 4K.  Panoul  cu contrast dinamic ridicat, se adaptează la  iluminarea din spate, scanând procesorul Quad Core PRO, pentru navigare TV super-rapidă și  inteligentă.

De asemenea, prezintă sistem de operare Firefix și Freeview Play, Apps la fel ca toate televizoarele de la Panasonic din gama 2016. Panasonic TX-40DX603E prezintă o interfață inteligentă, ușor de utilizat, pentru Netflix sau Prime Instant Video.  Panasonic, este singurul producător de televiziune care utilizează Mozilla Firefox. Și mai mult decât atât, deține un sistem de operare ușor, cu o interfață smart TV, ce ignoră faptul că aceasta reprezintă o interfață complet corelată cu utilizarea dispozitivelor externe. Utilizatorul poate accesa  aplicațiile, folosind dispozitivele externe și TV -ul ca fiind unul singur.

Principalele caracteristici:

  • Tip TV: LED Smart TV
  • Funcție: monitor
  • Gama: 2017
  • Sistem audio: 2 x 10 wați
  • Caracteristici superioare de sunet: VR-Audio, Master Surround
  • Diagonala (cm) : 100
  • Tip ecran: plat
  • Rezoluție: 4K Ultra HD
  • Caracteristici superioare de imagine: Mod imagine 4K, Pure Direct, 800 Hz, Bright Panel (Panou luminos)
Panasonic TX-40DX603E

4K Ultra HD, 100 cm

 Părerea noastră

Panasonic TX-40DX603E  oferă utilizatorului o interfață inteligentă ușor de înțeles și de utilizat. Designul este minimalist, pictogramele frumos colorate sunt circulare, fiind amplasate direct pe ecranul televizorului. Aplicațiile și dispozitivele sunt prezentate pe un fond fotografic, care include de asemenea, o opțiune de căutare, precum și ora curentă. Totul e simplu, curat și viu colorat. Mai exact, poate fi asemănat cu interfața unui telefon. Interfața poate fi personalizată cu PIN de intrare la deschiderea Smart TV-ului. Cu toate acestea, poți accesa, de asemenea, o listă de canale TV, care furnizează acces la o listă plină  de canale HD Freeview.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT