Aparat de aer conditionat Viessmann WS2035MHE0

REVIEW: Aparat de aer conditionat Viessmann WS2035MHE0 – Cu tehnologia DC Inverter și 12000 BTU/h!

Aparatul de aer condiționat Viessmann WS2035MHE0 oferă o tehnologie climatică, care respectă toate directivele europene privind eficiența și protecția mediului, fiind destinat în principal reducerii consumului de energie. Acest aparat de aer condiționat inovator, este proiectat pentru a maximiza efectul, luând în considerare parametrii climatici instalați în cameră. Aparatul de aer condiționat de la Viessmann, cu tehnologia inverter, este eficient pentru modularea capacității compresorului la temperatura dorită în cameră și, de asemenea, este echipat cu o funcție de control a temperaturii, care în cele din urmă economisește până la 30% din costurile de energie. Cu o sarcină parțială, Viessmann WS2035MHE0 este cel mai eficient din clasa sa. Eficiența ridicată asigură costuri de operare scăzute la aceeași performanță.

 Preț Aer conditionat Viessmann WS2035MHE0

Aparatul de aer condiționat Viessmann WS2035MHE0 are un preț foarte convenabil, iar raportul preț/calitate este bun, deoarece dispozitivul este unul dintre cele mai bune aparate de climatizare, cu o funcționare economică. Acesta este dotat cu tehnologie avansată, este un model compact și are un desin clasic, dar elegant. La cumpărarea dispozitivului  se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Viessmann WS2035MHE0 oferă o gamă extinsă de performanțe, care satisfac cerințele clienților. Seria WS2035MHE0 poate funcționa stabil în condiții extreme la temperaturi de -10 grade C până la +48 grade C. Dispozitivul se instalează ușor pe perete, datorită formei sale compacte. Dispozitivul este dotat cu tehnologia Inverter care asigură reglarea liniată a compresorului, adaptându-și permanent temperatura și menținând-o  la nivelul setat. Mai mult decât atât, acest dispozitiv este dotat cu filtru de aer lavabil și datorită panoului detașabil, acesta poate fi scos ori de câte ori este nevoie pentru a fi curățat. Având o telecomandă cu senzor, se menține o climă confortabilă în interiorul casei.

 

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Viessmann WS2035MHE0 oferă o capacitate generală de 12000 BTU și datorită compresorului DC Inverter, capacitatea BTU poate crește până la 12522 BTU la încălzire sau poate scădea până la 11942 BTU la răcire, în funcție de necesitate.

Unitate interna: Unitatea internă a dispozitivului are o formă compactă, cu un design simplu și elegant, ce permite amplasarea lui pe orice perete din spațiul casei. Aceasta unitate interioară este dotată cu sistem de filtrare de înaltă calitate și cu un ventilator care este realizat cu patru trepte de viteză.

Eficiența energetică: Viessmann WS2035MHE0  face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Aceasta reprezintă cea mai mare clasă de eficiență energetică în procesul de răcire și încălzire, prin utilizarea compresorului DC, a ventilatoarele DC și a schimbătorului de căldură de înaltă performanță.

Funcții și tehnologii: Principalele funcții ale aparatului de aer condiționat Viessmann WS2035MHE0 sunt acelea de a răci, încălzi, dezumidifica și ventila aerul dintr-o încăpere cu suprafața de 25 mp. Pentru eficienta funcționare, dispozitivul mai este dotat și cu alte funcții, precum Autocurățare, Mod Sleep, Timer, Oscilare 3D, Turbo.

Nivel de zgomot: Modul Sleep oferă o funcționare fără  zgomot pe timpul nopții, iar nivelul maxim oferit de aparatul de aer condiționat Viessmann WS2035MHE0 este de 26 dB.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT