Vivax ACP-09CH25AESI – aparat de aer conditionat de 9000 BTU/h, cu un raport pret/calitate excelent!

Preţ Vivax ACP-09CH25AESI

Vivax ACP-09CH25AESI este un aparat de aer conditionat ultra-modern si foarte performant de 9000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placuta si foarte confortabila, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte bun pentru aproape orice tip de buget. Acesta vine cu un design modern si foarte elegant, clasa energetica A++/A+, un afisaj mare ascuns, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 9000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru anti-praf + filtru Cold Catalyst), tehnologia Wi-Fi Ready si mai multe functii speciale de climatizare (Turbo Mode, Auto Clean, Dezghetare inteligenta, 1W Standby, etc.).

Review Vivax ACP-09CH25AESI

Design-ul minimalist si ultra-modern (S-Design+) al aparatului de aer conditionat marca Vivax se va face cu siguranta remarcat pe oricare perete din locuinta dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns ale unitatii interne tip Split de perete, fiind astfel recunoscut si prin castigarea premiului pentru design “Good Design Award 2015”. In plus, unitatea interna cantareste doar 7 kilograme avand dimensiunile de 30,2 x 71,7 x 19,3 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 55,5 x 77 x 30 centimetri si o greutate de 26,6 kilograme, oferind un nivel cat mai redus de zgomot de la doar 26 dB si pana la 40 dB la interior, respectiv de maxim 58 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI dispune o capacitate de racire/incalzire de 9000 BTU/h (cu un consum de 820 W/h la racire si de 810 W/h la incalzire), o capacitate de dezumidificare de un litru pe ora, dar si de un sistem de filtrare performant (filtru anti-praf si filtru Cold Catalyst) pentru a imbunatati semnificiativ calitatea aerului. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel minim de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de doar -15 grade si maxima de pana la 50 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Vivax include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi Ready pentru controlul de la distanta si mai multe functii speciale (Turbo Mode, Sleep Mode, 24h Timer, 1W Standby, Dezghetare inteligenta, Auto Clean si Auto Restart). Mai exact, functia de autodetectare a pierderilor de refrigerant protejeaza compresorul tip Inverter impotriva temperaturilor ridicate cauzate de scaparile de agent frigorific. In plus, functia de memorare a pozitiei flapsului memoreaza ultima dumneavoastra setare efectuata cu privire la pozitia flapsului ce dirijeaza jetul de aer conditionat.

Părerea noastră despre produs

 Accesibil, modern si foarte performant, aparatul de aer conditionat Vivax ACP-09CH25AESI este capabil sa va ofere o temperatura optima la interior cu un nivel minim de zgomot si un consum redus de energie, precum si o curatare si odorizare foarte buna a aerului respirat, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 25 mp. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Vivax reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare elegant si de buna calitate, cu un nou compresor de inalta performanta, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret mai mult decat ok.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat modern si  de buna calitate, disponibil la un pret foarte mic pentru performantele sale de climatizare. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat recent acest sistem de climatizare in principal pentru raportul sau inegalabil pret/calitate. Il utilizez aproape zilnic pentru a creea un maxim de confort in locuinta si se descurca fara probleme in orice situatie, indiferent de vremea de afara. Per total sunt foarte multumit de el.

Este un echipament de aer conditionat cu un raport pret/calitate excelent din punctul meu de vedere. Arata foarte bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie de pana la 20 mp. Il recomand cu mare incredere.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Acest sistem de climatizare modern si ultra-performant, dupa parerea mea, pe care il recomand cu incredere tuturor celor care vor un produs excelent la un pret super ok. In plus, sistemul de filtrare performant optimizeaza foarte bine aerul respirat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT