Vivax ACP-24CH70AERI – aparat de aer conditionat cu o capacitate foarte mare si functii de ultima generatie!

Vivax ACP-24CH70AERI este un aparat de aer conditionat elegant si performant din noua seria R-Design a companiei chinezesti Vivax, remarcandu-se in principal printr-un design elegant, o capacitate foarte mare de racire / incalzire, precum si prin mai multe functii de ultima generatie. Suficient de puternic pentru racirea / incalzirea unei incaperi cu suprafata de maxim 60-70 mp, acesta va permite sa va bucurati de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, la un consum redus de energie electrica.

Aparatul de aer conditionat de la Vivax a fost proiectat si fabricat confrom normelor UE, pentru intrunirea celor mai ridicate standarde cerute de normele in vigoare (EU) 626/2011 ale Uniunii Europene. Asadar, sistemul de climatizare marca Vivax este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv in clasa energetica A+ la incalzire, pentru o eficienta energetica ridicata la racire / incalzire, inregistrand astfel un consum de energie electrica la racire de 2261 W si de 2320 W la incalzire.

PROMOȚIE Vivax ACP-24CH70AERI R-Design, Inverter, 24000 BTU/h – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei Inverter, ventilatorul cu flux de aer incrucisat al unitatii interioare este echipat cu un motor DC Inverter pentru o turatie variabila, ceea ce asigura un maxim de confort, un consum redus de energie electrica, precum si un nivel scazut de zgomot ≤ 48 dB. Pe langa toate acestea, motorul ce angreneaza ventilaatorul unitatii exterioare este, de asemenea, DC Inverter pentru o imbunatatire semnificativa a eficientei energetice, oferind totodata o functionare optima chiar si la temperaturi extreme.Vivax ACP-24CH70AERI

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-24CH70AERI dispune de o capacitate incredibila de racire / incalzire de pana la 24000 BTU/h, un display digital foarte intuitiv, tehnologia Wi-Fi Ready pentru controlul de la distanta prin modulul M-Smart Wi-Fi (optional), precum si de un filtru Bio si unul anti-praf pentru un aer proaspat si sanatos. In plus, acesta mai beneficieaza de mai multe functii extrem de utile, precum de Racire, Ventilare, Incalzire, Ionizare, Al 6-lea Simt, Auto Restart, Turbo, “I Feel”, 1W Standby, ECO-mode si Sleep-mode.

Functia speciala Al 6-lea Simt permite detectarea temperaturii din incapere si optimizarea inteligenta a unei combinatii ideale ale functiilor de racire, incalzire, ventilare si/sau dezumidificare, pentru un mediu ambiant foarte confortabil. Functia “I Feel” detecteaza temperatura ambientala si o transmite unitatii interioare, pentru ajustarea automata a debitului si temperatura aerului vehiculat, oferind asadar un maxim de confort in incapere, prin intermediul unui senzor incorporat in telecomanda.

Comentarii

Leave a reply

Review IT