Vivax ACP-24CH70AEZI – aparatul de aer conditionat cu tehnologie Inverter si functii utile!

Ideal pentru un living sau dormitor modern de dimensiuni normale si chiar mai mari, aparatul de aer conditionat Vivax ACP-24CH70AEZI este alegerea perfecta pentru a va putea bucura de un mediu ambiental placut si foarte confortabil, indiferent de temperatura de afara sau anotimp. Acesta vine cu un design modern, clasa energetica A++, display digital, tehnologia Inverter, o capacitate generoasa de racire/incalzire de pana la 26000 BTU/h si mai multe functii de ultima generatie.

Designul elegant si foarte atragator al acestuia va iesi cu siguranta in evidenta oriunde il veti amplasa, datorita celor doua unitati de culoare alba si a telecomenzii cu un display digital foarte intuitiv, potrivindu-se perfect pe peretele din livingul sau dormitorul dumneavoastra. Unitatea interioara are dimensiunile de 31,5 x 104,5 x 23,5 centimetri si o greutate de 12 kilograme, in timp ce unitatea exterioara are dimensiunile de 70 x 84,5 x 36,3 centimetri si o greutate de 48,4 kilograme.

PROMOȚIE Vivax ACP-24CH70AEZI Z-Design, Inverter, 24000 BTU/h – verifică preț

Aparatul modern de aer conditionat de la Vivax beneficieaza de tehnologia DC-Inverter, si anume ventilatorul acestuia, cu un flux de aer incrucisat, dispune de motorul puternic DC-Inverter pentru o turatie variabile, oferindu-va asadar posibilitatea de a va bucura de un maxim de confort si un nivel redus de zgomot de doar 20 dB. In plus, noul compresor DC-Inverter asigura o eficienta energetica ridicata, ceea ce permite etichetarea aparatului de la Vivax cu A++ conform normelor UE.Vivax ACP-24CH70AEZI

Caracteristicile sale generale includ  o capacitate foarte mare de racire si incalzire de 24000 BTU/h (racire), respectiv 26000 BTU/h (incalzire), un numar de 3 trepte de viteza ale ventilatorului + functia Turbo si nu in ultimul rand un display digital pentru afisarea temperaturii. Filtrul anti-praf absoarbe si elimina praful din aerul vehiculat, in timp ce filtrul Cold Catalyst elimina la randul sau mirosurile neplacute, gazele nocive, dar si compusii organici volatili pentru un mediu ambiental curat.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-24CH70AEZI este incadrat in clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire pentru un consum cat mai redus de energie electrica, mai exact acesta inregistreaza o putere consumata la racire de 2684 W, respectiv la incalzire de 2549 W. Cu toate acestea, aparatul AC de la Vivax mai beneficieaza si de mai multe functii utile si de inalta calitate, precum de Racire (Ventilare), Incalzire, Auto Restart, Dezghetare automata, Dezumidificare, Sleep (mod de noapte) si multe altele.

Comentarii

Leave a reply

Review IT