Whirlpool ARG 18480 – frigider elegant si incapator din clasa A+, cu functia speciala Al 6-lea Simt!

Preţ Whirlpool ARG 18480

Whirlpool ARG 18480 este un nou frigider elegant si incapator tip incorporabil din clasa A+, recomandat in mod special pentru o singura persoana sau pentru o familie tanara si chiar una ceva mai numeroasa), care se regaseste deja si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale destul de bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+, un display digital tip LCD (cu TouchControl), un volum net total de 292 de litri, doua compartimente pentru fructe si legume, tehnologia Al 6-lea Simt, o functie de racire rapida (Super Cool), o functie de vacanta, un sistem de dezghetare automat la frigider, un sistem antibacterian si altele.

Review Whirlpool ARG 18480

Design-ul minimalist si ultra-modern tip incorporabila al noului frigider de la Indesit, cu congelatorul in partea de sus, se va integra perfect oriunde il veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa simpla si eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LCD si suport TouchControl), dar si de o singura usa reversibila cu o deschidere standard spre dreapta. In plus, noul frigider marca Indesit masoara 177,6 centimetri in inaltime, 54 de centimetri pe latime si o adancime de 54,5 centimetri, in timp ce acesta ofera un nivel minim de zgomot de maxim 35 dB si o autonomie buna de pastrare la rece in cazul unei intreruperi a curentului electric.

Frigiderul incorporabil Whirlpool ARG 18480 are o clasa de eficienta energetica A+ si un consum redus de energie in timpul functionarii sale, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 280 kWh pe an. In ceea ce priveste sistemul de racire static, acesta asigura o racire si/sau congelare destul de eficienta si de buna calitate a alimentelor recent depozitate, fara a mai fi necesara dezghetarea manuala la frigider dar nu si la congelator. Tehnologia Al 6-lea Simt garanteaza un nivel optim de umiditate la interior, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete, prin intermediul senzorilor inteligenti ce regleaza temperatura si umiditatea din compartimentul frigiderului.

Noul frigider incorporabil de la Whirlpool este alcatuit dintr-un singur compartiment de dimensiuni mari cu o capacitate buna de depozitare de pana la 292 de litri, destul de incapator, dintre care un volum net de 262 de litri este dedicat zonei de refrigerare iar restul volumului net ramas de 30 de litri ii revine celei de congelare. La interior, acesta dispune de un suport pentru oua, patru rafturi dintr-o sticla rezistenta, un ventilator inclus, doua compartimente transparente pentru fructe si legume ca proaspat culese, cinci suporturi amplasate pe usa, un singur compartiment de congelare a alimentelor pe termen lung, o tavita pentru cuburi de gheata si de o capacitate suficienta de congelare de pana la 3 kilograme/zi.

Părerea noastră despre produs

Noul frigider incorporabil Whirlpool ARG 18480 ofera o racire si/sau congelare destul de eficienta si de buna calitate a alimentelor recent depozitate, fara a produce aproape deloc zgomot sau a consuma foarte multa energie, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete pe o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante. Astfel ca, noul frigider incorporabil de la Whirlpool reprezinta o solutie ideala si destul de avantajoasa pentru persoanele sau familiilor care isi doresc un nou aparat frigorific elegant si bine echipat pentru utilizarea de zi cu zi, cu o clasa buna de eficienta energetica, o capacitate buna de depozitare si cateva functionalitati speciale de racire.

Whirlpool ARG 18480

Clasa A+, 292 l, Alb

– Părerea clienţilor –

Este elegant si silentios, are un consum ok de energie si este echipat cu toate necesitatile din orice bucatarie moderna. Il recomand cu cea mai mare placere celor care vor sa-si mobileze bucataria in stil modern, cu aparatele electrocasnice ascunse discret in mobila de bucatarie.

L-am cumparat pentru capacitate mare a frigiderului si inca de la prima utilizare am fost super multumit de acesta. Este foarte silentios pe toata durata de spalare si este suficient de incapator pentru doua persoane, insa frigiderul este indeajuns chiar si pentru o familie mare.

Este un frigider indeajuns de incapator si bine echipat pentru nevoile mele, disponibil la un pret ok de achizitionare. Arata foarte bine incorporat in bucatarie, nu produce aproape deloc zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste foarte bine orice tip de aliment in parte.

Nu am nimic de reprosat. Frigiderul incorporat Whirlpool se potriveste perfect in bucatarie, are o capacitate buna de depozitare si este foarte bine compartimentat la frigider. Per total sunt foarte multumit de achizitia facuta si il recomand cu mare incredere celor interesati.

Comentarii

Leave a reply

Review IT