Whirlpool AWE 55711 R – masina de spalat rufe cu incarcare verticala

Whirlpool AWE 55711 R, masina de spalat rufe moderna, serioasa, foarte harnica si eficienta, caut proprietar. Cu dimensiuni reduse de 90 cm latime, 40 cm lungime, 60 cm adancime si incarcare pe verticala sunt idealapentru spatiile inguste si nu numai.

Am o capacitate de 5.5 kg si fac parte din clasa medie de masini de spalat. Lucrez foarte bine pentru o familie mai mica (formata din 2-4 membri) sau pentru o singura persoana care locuieste singura si care trebuie sa se descurce cu toate rufele murdare care se acumuleaza constant.

Sunt dotata cu mai multe programe speciale de spalare, care vor spala diferit si in conditii de siguranta articole de imbracaminte din bumbac, material sintetic, lana sau jeans. Atunci cand va grabiti si doriti sa spalati repede cateva rufe murdare, nu trebuie decat sa alegeti programul rapid si in 15 minute veti avea hainele spalate si curate. In plus, sunt echipata cu un program de prespalare si cu optiunea de clatire intensiva.

Ca tot vorbim de clatire, pentru hainele persoanelor cu pielea alergica sau mai sensibila, am un program special si voi limpezi foarte bine rufele inainte de terminarea ciclului de spalare.
   Vezi AICI pretul pentru Whirlpool AWE 55711 R   
Am o viteza de centrifugare de 1100 rotatii pe minut si sunt destul de silentioasa. Mai exact, in timpul centrifugarii produc un nivel de zgomot de pana la 74 decibeli, iar in timpul spalarii sunt ceva mai linistita, si ajung la un nivel de zgomot de 59 decibeli.

Whirlpool-AWE-55711-R

In procesul de productie, cei de la Wirlpoop au folosit pentru constructia mea doar materiale sigure si durabile. Astfel, cuva este construita din polipropilena, iar tamburul din otel inoxidabil. Rezist foarte bine in timp si am de gand sa-mi fac treaba perfect.

Ce am in plus fata de alte masini de spalat? Al saselea simt. Aceasta tehnologie unica va garanteaza ca puteti folosi cu usurinta si intuitiv meniul meu, ca voi avea grija foarte mare si rezultate impecabile indiferent de hainele pe care le voi spala. Va ajut sa economisiti inteligent toate resursele implicate in procesul spalarii (apa, detergent, energie si timp).

In acest sens sunt prevazuta cu un senzor capabil sa detecteze cantitatea exacta a incarcaturii inainte de a porni ciclul de spalare. Acest senzor isi va adapta singur cantitatea de apa in functie de volumul rufelor pe care le-ati pus la spalat.

Nu in ultimul rand, vin la pachet cu o tehnologie ingenioasa: Clean+. Aceasta reuseste sa optimizeze performantele fiecarui agent activ. Petele de pe haine vor disparea chiar daca veti spala cu apa rece. Din punct de vedere al energiei electrice, puteti economisi cu pana la 40% din energie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT