REVIEW: Combina frigorifica Whirlpool B TNF 5322 OX – Cu tehnologia 6th Sense , Full No Frost și anti-amprentă!

Combina frigorifică Whirlpool B TNF 5322 OX

Combina frigorifică Whirlpool B TNF 5322 OX are o capacitate totală de 450 de litri și face parte dintr-o clasă de eficiență energetică A++, însă integrând și sistemul Full No Frost care împiedică acumularea de gheață, precum și tehnologia 6th Sense. Whirlpool B TNF 5322 OX oferă un sistem de ventilație Multiflow și sistem senzorial de control a temperaturii în mod regulat. Controlul digital permite setarea unei temperaturi optime pentru congelator în mod individual.

Combina frigorifica Whirlpool B TNF 5322 OX, 450 l, Clasa A++, 6th Sense , Full No Frost, H 195.5 cm, Inox

Combina frigorifică Whirlpool B TNF 5322 OX este creată cu display analog, pentru setarea unei temperaturi optime. Aceasta face parte din clasa energetică A++, care oferă cel mai mic consum de energie electrică în timpul funcționării. Volumul net al frigiderului este de 302 litri, iar capacitate congelatorului este de 148 de litri. Cu tehnologia Full No Frost, niciodată pe pereții interiori ai combinei frigorifice nu se vor forma straturi de gheață. Alimentele sunt păstrate în cele mai bune condiții, deoarece răcirea se realizează cu curenți de aer.

Frigiderul este dotat cu un număr de trei rafturi din sticlă securizată și un compartiment pentru legume și fructe. Pe ușa frigiderului sunt create un număr de trei suporturi, pe care poți depozita sticle, a borcane și a diverse recipiente de mici dimensiuni. Congelatorul este creat cu trei sertare spațioase, ce au o capacitate de congelare de 12 kg de produse alimentare în 24 de ore. Sistemul de dezghețare se produce în sistemul No Frost.

Dotată cu filtru împotriva mirosurilor, combina frigorifică nu permite formarea bacteriilor și a virusurilor în interior. Alimentele sunt păstrate în deplină siguranță, fiind întotdeauna proaspete și savuroase. Cu funcția de super-răcire, dată de tehnologia 6th Sense, poți răci imediat alimentele perisabile, iar cu funcția de super-congelare le poți congela într-un ritm rapid. Dacă temperatura la interior crește, vei fi anunțat printr-un semnal acustic. Tratamentul anti-amprentă al carcasei exterioare, nu va lăsa niciodată urme de degete pe suprafața sa.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 302
  • Volum net congelator (l): 148
  • Volum net total (l): 450
  • Clasa energetică: A+
  • Sistem dezghețare frigider: Full No Frost
  • Sistem de răcire: No Frost
  • Funcții și siguranță: Eco, super congelare, super răcire, filtru împotriva mirosurilor, semnal de avertizare pentru temperatură ridicată.

Preț Combina frigorifica Whirlpool B TNF 5322 OX

Raportul preț/calitate al combinei frigorifice Whirlpool B TNF 5322 OX este  bun, deoarece aceasta deține cele mai noi tehnologii, oferă consum redus de energie electrică și în prezent poate fi cumpărată la reducere, dacă te grăbești să prinzi oferta. Pentru a putea beneficia de ea , intră pe site-ul magazinului online și comand-o.

Whirlpool B TNF 5322 OX

450 l, Clasa A++, 6th Sense

 Părerea noastră

Combina frigorifică Whirlpool B TNF 5322 OX îți poate oferi mai mult decât îți poți imagine. Este dotată cu tehnologia 6th Sense care oferă o congelare eficientă alimentelor. Cu tehnologia Active zero grade, carnea și peștele sunt păstrate în condiții de siguranță. Filtrul împotriva mirosurilor, nu va lăsa ca mirosurile să se amestece între ele, și mai mult decât atât va elimina orice urmă de miros. O combină frigorifică ideală!  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT