Whirlpool SPIW 409L – aparat de aer conditionat de 9000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si functia Al 6-lea Simt!

Preţ Whirlpool SPIW 409L

Whirlpool SPIW 409L este un aparat de aer conditionat cu Inverter de 9000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret acceptabil pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design elegant si foarte atragator, clasa energetica A+ la racire si A la incalzire, un afisaj electronic intuitiv, tehnologia avansata Inverter, o capacitate generala de 9000 BTU/h, un filtru HD de inalta densitate + un filtru de carbon activ, cinci functii de climatizare (Racire, Ventilatie, Incalzire, Purificare si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Al 6-lea Simt, 24h Timer, Around U, Sleep Mode, Jet Mode, 4D Airflow si Auto Restart).

Review Whirlpool SPIW 409L

Cu aspectul elegant de culoare alb si afisajul electronic la vedere ale unitatii interioare de tip Split de perete, aparatul de aer conditionat de la Whirlpool se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, integrandu-se perfect pe peretele din livingul sau dormitorul dumneavoastra. La interior, unitatea interioara integreaza un design nou al ventilatorului inclus (New Air Tunel Design) asigura un flux mai mare de aer la acelasi nivel de zgomot, in timp ce noul design al tavii de scurgere condens (integrata in carcasa) elimina zgomotul produs de plastic la contractia termica.

Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ de tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, ceea ce permite un control strict al rotatiilor compresorului, pentru a putea atinge rapid temperatura dorita si a o mentine constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie. Functia Al 6-lea Simt de la Whirlpool se bazeaza pe un senzor inteligent de temperatura, care monitorizeaza in permanenta mediului ambiant si seteaza combinatia ideala a functiilor de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilare si Dezumidificare), astfel incat sa fie atinse conditiile optime de confort in locuinta dumenavoastra.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L dispune de o capacitate de racire de 8871 BTU/h (cu o putere de 2,59 kW), o capacitate de incalzire de 9212 BTU/h (cu o putere de 2,59 kW), dar si de o capacitate de dezumidificare de 0,9 litri pe ora, dar si de un filtru lavabil de inalta densitate (HD) + un filtru de carbon activ. Pe langa toate acestea, aparatul de aer conditionat marca Whirlpool mai include cinci functii de climatizare (Racire, Ventilatie, Incalzire, Purificare si Dezumidificare), precum si mai multe functii speciale (Al 6-lea Simt, Auto Clean, 24h Timer, Around U, Sleep Mode, 1W Stand-by, Power Save, Jet Mode, 4D Airflow, Silent si Auto Restart).

Părerea noastră despre produs

Modern, foarte silentios si destul de puternic, aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 409L este capabil sa atinga rapid temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel minim de zgomot si un consum redus de energie, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 20 – 25 de metri patrati. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Whirlpool reprezinta o solutie ideala pentru persoanele sau familiile care isi doresc un nou sistem de climatizare modern si foarte silentios, cu un consum redus de energie, un filtru de inalta densitate si mai multe functii speciale de climatizare, la un raport calitate/pret acceptabil.

– Părerea clienţilor –

Este un aparat de aer conditionat excelent, foarte silentios si suficient de puternic pentru o camera mica/medie. Dupa cateva utilizari te acomodezi repede cu telecomanda, iar functia de programare a aparatului este foarte utila.

Am achizitionat acest aparat in urma cu cateva sapatamani si pot spune ca isi face treaba foarte bine, raportat la capacitatea sa de racire/incalzire. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este perfect pentru o camera de 11 metri patrati.

Aparatul este perfect pentru crearea unui mediu ambiant placut si confortabil. Are o varietate de moduri si setari foarte utile, cum ar fi functia de racire/incalzire, design-ul elegant, cronometrul inclus pentru pornire/oprire si multe altele.

Nu am nimic de reprosat. Arata bine pe perete, nu este zgomotos, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine suprafata recomandata de producator. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere si altor persoane interesate de acest model.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT