Whirlpool SPIW 418 – aparat de aer conditionat de 18000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si functia Al 6-lea Simt!

Preţ Whirlpool SPIW 418

Whirlpool SPIW 418 este un aparat de aer conditionat modern si foarte silentios de 18000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant si foarte atragator, clasa energetica A++/A, un display digital intuitiv, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 18000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru HD + filtru HEPA + filtru Catechin) si mai multe functii de climatizare (Racire, Incalzire, Purificare si Dezumidificare, Al 6-lea Simt, Around U, Jet Mode, etc.).

Review Whirlpool SPIW 418

Design-ul modern si foarte atragator al aparatului de aer conditionat marca Whirlpool se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie aspectului elegant de culoare alb si a display-ului digital intuitiv ale unitatii interioare de tip Split de perete, integrandu-se perfect pe peretele sufrageriei sau dormitorului dumneavoastra. In plus, unitatea interioara cantareste 12,5 kilograme avand dimensiunile de 23,8 x 100 x 31,5 centimetri, in timp ce unitatea exterioara are o greutate de 38 de kilograme si dimensiunile de 62,9 x 83 x 28,5 centimetri, oferind insa un nivel minim de zgomot de maxim 37 dB la interior.

Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ de tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate atinge rapid temperatura dorita si sa o mentina constanta cu un consum redus de energie si un nivel scazut de zgomot, fara fluctuatii deranjante de temperatura. Functia Al 6-lea Simt de la Whirlpool se bazeaza pe un senzor inteligent de temperatura, care monitorizeaza in permanenta mediului ambiant si seteaza combinatia ideala a functiilor de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilare si Dezumidificare), astfel incat sa fie atinse conditiile optime de confort in incapere.

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 412L dispune de o capacitate de racire de 17060 BTU/h, o capacitate de incalzire de 18084 BTU/h, o capacitate de dezumidificare de 1,4 litri pe ora, dar si de un sistem avansat de filtrare a aerului, fiind astfel suficient de puternic pentru o suprafata acoperita de 35 -40 de metri patrati. Pe langa toate acestea, aparatul de aer conditionat marca Whirlpool mai include cinci functii de climatizare (Racire, Ventilatie, Incalzire, Purificare si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Al 6-lea Simt, Auto Clean, 24h Timer, Around U, Sleep Mode, 4D Air Inlet, DIM – Back Light Off, Jet Mode si Auto Restart).

Părerea noastră despre produs

Modern, silentios si foarte puternic, aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 418 este capabil sa ofere un consum redus de energie si o temperatura optima la interior cu un nivel minim de zgomot si un maxim de confort, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 35 – 40 de metri patrati. Astfel ca, aparatul de aer conditionat marca Whirlpool reprezinta o solutie ideala pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare modern si foarte silentios, cu un model nou de compresor de inalta performanta, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret mai mult decat ok.

– Părerea clienţilor –

Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru o suprafata de 35 de metri patrati. Este echipat cu mai multe filtre de inalta densitate si mai multe functii de climatizare. In concluzie, sunt foarte multumit de el si il recomand cu mare incredere.

Am ales acest model in principal pentru ca este deosebit de silentios chiar si la putere maxima. L-am instalat intr-un apartament nou si l-am utilizat numai pe caldura pentru a usca peretii si pe dezumidificare pentru aelimina umiditatea din camera. Este pornit de o saptamana fara oprire si functioneaza foarte bine.

Este un aparat de aer conditionat foarte bun, extrem de silentios si suficient de puternic pentru o camera de aproximativ 40 de metri patrati cu o inaltime de 4,5 metri. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand in continuare si altor persoane interesate de acest model.

Este silentios la putere maxima, nu consuma prea multa energie si raceste o camera de 45 – 50 metri patrati in doar cateva minute. L-am instalat intr-o sufragerie + bucatarie deschisa (open space) si se descurce fara probleme atat pe functia de racire cat si pe cea de incalzire. Recomand.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT