Whirlpool WRIC 3C26 – masina de spalat vase incorporabila cu tehnologie Al 6-lea Simt si o capacitate generoasa!

Chiar daca masina de spalat vase nu este considerata ca fiind la fel de importata precum cea de spalat rufe, aceasta este insa utila si de foarte mare ajutor in orice bucatarie moderna, deoarece asigura o curatare perfecta a vaselor murdare, fara a depune prea mult efort. Asadar, in acest review va vom prezenta modelul incorporabil Whirlpool WRIC 3C26, o noua masina de spalat vase moderna si extrem de spatioasa de la Whirlpool, care se remarca in principal printr-un raport calitate-pret foarte bun din aproape orice punct de vedere.

Designul simplu si modern al masinii de spalat vase complet incorporabila marca Whirlpool va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, gratie aspectului elegant de culoare alba si panoului de control electronic (cu un display LED intuitiv), integrandu-se perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie. In plus, aceasta are o greutate neta de aproximativ 35,5 kilograme si masoara 82 de centimetri pe inaltime, 59,5 centimetri latime si o adancime de 57 centimetri, in timp ce masina de spalat ofera, de asemenea, si un nivel redus de zgomot de daor 46 dB.

Tehnologia speciala Al 6-lea Simt PowerClean monitorizeaza in permanenta fiecare ciclu de spalare si adapteaza automat resursele utilizate la spalare, in functie de nivelul de murdarie al vaselor dumneavoastra, ceea ce va permite sa va bucurati de cele mai bune rezultate la spalare, la un consum minim de resurse. Cu optiunea inovatoare de spalare “Multizone”, puteti beneficia atat de o spalare normala in ambele cosuri ale masinii de spalat vase incorporabile de la Whirlpool, cat si de o spalare concentrata asupra cosului de vase superior sau a celui inferior, fara a afecta performantele de spalare.Whirlpool WRIC 3C26

Clasa de eficienta energetica A++ asigura un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand astfel un consum energetic anual estimat undeva la doar 265 kWh/an si de numai 0,93 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa de 2520 litri si de maxim 9 litri pe ciclu de spalare. Pe langa toate acestea, optiunea de incarcare la jumatate este ideala pentru spalarea rapida si foarte eficienta a unei cantitati decente de vase, la un consum redus de resurse, fara a mai astepta sa se stranga capacitatea necesara de vase pentru un ciclu de spalare complet.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WRIC 3C26 dispune de un numar de 8 programe prestabilite de spalare (Normal, Intensiv, Rapid, Bio/Eco, Prespalare, Zilnic, Pahare, Overnight-Silent si PowerClean), dar si de o capacitate generoasa de spalare de nu mai putin de 14 seturi complete de vase, pentru obtinerea unor rezultate excelente la spalare, la un consum redus de resurse. Cu toate acestea, masina de spalat marca Whirlpool mai beneficieaza de 4 nivele de temperatura, un filtru cu autocuratare, un cos superior reglabil pe inaltime, precum si de mai multe rafturi pliabile.

Whirlpool WRIC 3C26

8 programe, 14 seturi, Clasa A++, 60 cm

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT