Zantia Havai 9 – aparat de aer conditionat profesional cu tehnologie Super Inverter si clasa A++/A+!

Zantia Havai 9 de 9000 BTU/h este un nou aparat de aer conditionat profesional din gama de unitati de tip Split Havai de la compania internationala Zantia, conceput atat pentru uz casnic cat si pentru uz profesional, fiind destul de puternic pentru racirea/incalzirea unei incaperi de maxim 25 mp. Recomandat tuturor celor care vor sa se bucure de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, sistemul de climatizare marca Zantia se remarca printr-un raport calitate-pret excelent din toate punctele sale de vedere, fiind insa disponibil si la un pret destul de accesibil pentru orice buget.

Designul sau este unul simplu si modern, cu o unitate interioara eleganta de culoare alba si un display digital de tip LCD foarte intuitiv, care se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa, potrivindu-se perfect pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra. Clasa de eficienta energetica A++ la racire, cu un consum de energie electrica de 2600 W, respectiv clasa energetica A+ la incalzire, cu un consum de energie electrica de 2430 W, ofera o eficienta energetica ridicata la racire/incalzire, avand un coeficient de randament la racire SEER 6,8 si SCOP 4,1 la incalzire.

PROMOȚIE Zantia Havai Super Inverter, 9000 btu/h, Clasa A++ – verifică preț

Noul aparat de aer conditionat profesional marca Zantia este echipat cu un nou compresor rotativ Super DC Inverter de ultima generatie, ceea ce asigura o functionare optima si foarte eficienta in timpul functiei de racire/incalzire, chiar si la temperaturi extreme de minim -15 grade Celsius si maxim 50 de grade Celsius. In plus, tehnologia avansata Inverter permite, de asemenea, mentinerea unei temperaturi constante in incapere, oferind insa un nivel minim de zgomot de maxim 40 dB la interior si un consum de energie electrica cu pana la 30-40% mai redus fata de modelele conventionale.Zantia Havai 9

Caracteristicile sale generale includ un display frontal ascuns pentru afisarea temperaturii setate si a modului de functionare activ, o capacitate suficienta de racire/incalzire de pana la 9000 BTU/h (cu o putere de racire de 2,6 kW si o putere de incalzire de 2,4 kW), precum si un numar de 12 trepte de setare a vitezei ventilatorului interior + functie Jet (Turbo) pentru o racire/incalzire rapida. Pe langa toate acestea, sistemul de climatizare marca Zantia mai beneficieaza si de un filtru de inalta densitate (HD), pentru a va putea bucura de un flux de aer proaspat si extrem de curat.

Aparatul de aer conditionat profesional Zantia Havai 9 de 9000 BTU/h dispune de mai multe functii utile si de ultima generatie, printre care de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Dezghetare automata, Dezumidificare, Turbo, Hotstart, Timer 24 de ore, 1W Standby, Auto, Eco-mode si Sleep-mode, precum si de o functie de detectare a scurgerilor de freon si de tehnologie Smart Control Wi-Fi pentru controlul de la distanta printr-un modul Wi-Fi (optional). Functia Auto Restart reporneste automat aparatul, in cazul unei intreruperi a alimentarii cu energie electrica, la setarile sale anterioare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT