Arctic AK60320NFE+ – combina frigorifica cu tehnologia Full No Frost si volum total de 287 litri!

 Preţ Arctic AK60320NFE+

Acest review este dedicat unui alt aparat frigorific moderna si inteligenta a producatorului Arctic, mai excat discutam despre modelul Arctic AK60320NFE+, o noua combina frigorifica din clasa A+ cu raport calitate/pret excelent din punctul nostru de vedere, ideala pentru oricare persoana sau familie. Aceasta este disponibila in oferta cunoscutelor magazine online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, la un pret foarte mic pentru dotarile sale foarte bune, respectiv pentru aproape orice tip de buget, in timp ce magazinele online va ofera serviciul de livrare standard si garantia inclusa.

 Review Arctic AK60320NFE+

Noua combina frigorifica Arctic va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa eleganta de culoare alba, un display digital LCD extern (cu suport Touchscreen) si doua usi reversibile (cu un maner incorporat si o deschidere spre dreapta), care se va remarca cu siguranta oriunde o veti amplasa in bucataria voastra. Aparatul frigorific Arctic are dimensiunile normale de 185,3 x 59,5 x 60 centimetri si o greutate de aproximativ 64 de kilograme, in timp ce acesta va ofera un nivel redus de zgomot de maxim 43 dB si un timp suficient de conservare a alimentelor depozitate in caz de defectiuni de pana la 17 ore.

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 197 de litri, un suport pentru oua, trei rafturi din sticla securizata (Safety Glass), un sertar Garden Fresh pentru pastrarea fructelor si a legumelor ca proaspat culese, trei suporturi amplasate pe usa, un ventilator inclus si de o iluminare interioara LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 90 de litri, o tavita pentru cuburi de gheata, trei sertare transparente si destul de spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete un timp indelugnat, un sistem de dezghetare automat si de o capacitate decenta de congelare de 4 kg/zi.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Noul sistem de racire Full No Frost, disponibil in ambele compartimente ale aparatului frigorific Arctic, impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung, fara a fi necesara dezghetarea manuala. Tehnologia de racire pe baza de curenti de aer multidirectional, Air Flow Dual Tech, mentine calitatea si prospetimea alimentelor un timp indelungat, prin distribuirea uniforma a temperaturii si umiditatii in cele doua compartimente de refrigerare/congelare, fara a transfera mirosurile neplacute.

Arctic AK60320NFE+

287 l, Clasa A+, H 185.3, No Frost

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, parerea noastra este ca, combina frigorifica Arctic AK60320NFE+ reprezinta alegerea ideala pentru orice persoana sau familie, multumita design-ului elegant de culoare alb, sistemului inteligent de racire si a volumului total destul de mare. Noua combina frigorifica Arctic poate asigura asadar o racire si congelare destul de economica si de buna calitate a alimentelor proaspete din ambele compartimente, fara a produce gheata sau a transfera mirosurile la interior, pentru a va bucura de alimente perfect proaspete, la fel ca in prima zi, un timp indelungat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT