REVIEW: Casti audio cu banda Beats Solo 2 Active Collection – moderne, elegante dar și performante!

Beats Solo 2 Active Collection

Aruncă căștile cu fir care îți limitează utilizarea. Deconectează căștile Beats Solo 2 Active Collection de la fir și creează o conexiune Bluetooth pentru a te deplasa liber într-un spațiu mai mare. Vorbește la telefon folosind microfonul și butoanele de control încorporate în cupele căștilor, ascultând în același timp muzică, și permițând să controlezi în același timp dispozitivul conectat. Autonomia căștilor este de până la 12 ore, ascultând o întreagă zi muzica preferată. Indicatorul cu LED-uri îți va arăta când trebuie încărcată bateria.  Te poți bucura de căștile fără fir Beats Solo 2 Active Collection wireless , cu sunet dinamic pur, dintr-o colecție atractivă, oriunde te duci.

Casti audio cu banda Beats Solo 2 Active Collection wireless, Albastru

Datorită tehnologiei Bluetooth, căștile fără fir Solo2 dau libertate deplină iar banda de susținere și cupele pot fi extinse pentru capul  tău. Aceste căști fără fir pliabile, sunt durabile,  dispozitivul portabil fiind perfect pentru a asculta muzică. Descoperă toate posibilitățile de volum: Beats, acustice sau ultrasensitive. Solo2 Wireless aduce muzica mai aproape și dă libertate de mișcare.

  • durata de încărcare: 12 ore
  • design cu bandă susținere On-Ear
  • microfon încorporat

   Cele mai importante caracteristici:

  • conectare: Bluetooth
  • segment: Cu control telefon, tip DJ
  • utilizare: multimedia
  • tehnologie: cu fir

Preț Casti audio cu banda Beats Solo 2 Active Collection wireless

Robuste și compacte, cu carcasa pliabilă, fără fir, căștile Beats Solo 2 Active Collection fac parte dintr-o colecție atractivă. Fie că este vorba de metrou, fie că este vorba de mașina personală, camera de zi sau  scaunul de la birou, le poți folosi fără fir. Prețul lor este foarte convenabil, acesta fiind de 1.529,20 lei.

Beats Solo 2

Casti audio cu banda

 Părerea noastră

În cazul în care cele 12 ore au trecut și rămâi fără baterie, căștile Beats Solo 2 Active Collection pot fi conectate la fir pentru a continua audiția performantă. Întreaga proiectare a căștilor Beats Solo2 fără fir din colecția activă, începe cu o margine flexibilă și se termină cu un cot unic, care oferă confort individual. Forma raționalizată, fără șuruburi vizibile și cupe pivotante, subliniază designul, asigurând un confort optim în timpul ascultării. Destul de interesante!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT