REVIEW: Casti audio cu banda Beats Solo 3 by Dr. Dre – Cu tehnologia Wireless și sunet clar!

Beats Solo 3 by Dr. Dre

Căștile actualizate Beats Solo 3 Wireless oferă o  funcționarea extrem de lungă a bateriei. Toate acestea au devenit posibile datorită unui nou cip de la Apple – W1. Să fie acesta noul cuvânt pentru sunet portabil fără fir? Căștile sunt aproape imposibil de distins de  Solo 2. Prin urmare, aspectul este destul de bun. Aparent, Apple a decis să nu se confirme recunoașterea stilului perfect. Culoarea, ca întotdeauna, este foarte puternică, red. Și acum, ai posibilitatea să le cumperi în culoare red, astfel încât să se potrivească ideal cu iPhone-ul de aceeași culoare.

  Casti audio cu banda Beats Solo 3 by Dr. Dre, Wireless, Red

Actualizarea principală a acestor căști este cip-ul W1. Desigur, Apple nu spune prea multe despre specificațiile sale, însă se știe că dau o rază foarte mare de acțiune și crește autonomia la o singură încărcare. Este demn de remarcat faptul că, toate chips-uri W1 sunt disponibile numai la dispozitivele Apple.

  • microfon
  • design cu  bandă de susținere On-Ear

   Cele mai importante caracteristici:

  • conectare: Bluetooth
  • segment:  tip DJ
  • utilizare: multimedia
  • tehnologie: fără fir

Preț Casti audio cu banda Beats Solo 3 by Dr. Dre, Wireless, Red

Forma ergonomică a căștilor și localizarea cupelor,  oferă o potrivire bună, putând să stai cu ele pe urechi o perioadă destul de lungă de timp.  Prețul lor este destul de convenabil și de accesibil oferind posibilitatea de a putea fi cumpărate.

Beats Solo 3 by Dr. Dre

Casti audio cu banda

 Părerea noastră

Modelul este destul de convenabil. Îți poți petrece mult timp cu ele, dar nu la fel de mult ca modele full-size. Cu toate acestea, căștile pun presiune pe urechi. Structura în sine pare destul de fragilă,  deși materialul este din plastic solid, în aparență părând să fie puternice. Cupele pentru urechi sunt îmbrăcate în piele, oferind susținere. Prețul acestor căști este în conformitate cu calitatea lor.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT