Casti audio cu banda Beats Studio by Dr. Dre – Dacă preferi muzica hip-hop!

Beats Studio by Dr. Dre

Căștile audio cu banda Beats Studio by Dr. Dre, sunt căști full – size, iar mărimea alor amintește de dimensiunea V-Moda Crossfade LP. Căștile Beats Studio by Dr. Dre sunt portabile, de mare clasă, folosind  cupe mari pentru urechi, care asigură confort acceptabil pe termen lung. Caracteristicile de suprimare a zgomotului, le face foarte atractive mai ales pentru cei care călătoresc frecvent. Beats Studio by Dr. Dre oferă un sunet superior de calitate. Au un impact bun asupra urechilor și sunt foarte confortabile, oferind sunete clare. Modelul permite ca o întreagă generație de utilizatori să se familiarizeze cu sistemul audio portabil de înaltă calitate. Criteriul lor principal este sunetul foarte clar de înaltă calitate.

Casti audio cu banda Beats Studio by Dr. Dre, Metallic Sky

Căștile audio cu bandă Beats Studio by Dr. Dre sunt cele mai renumite căști de pe piață, datorită cântărețului celebru Dr. Dre și Monster, produsul fiind la fel de bun ca și reclama. Căștile sunt dedicate cu precădere iubitorilor de muzică hip-hop, datorită pantei de frecvență joasă bas Juicy. Reprezintă o achiziție atractivă, bine-cunoscută de la un brand foarte cunoscut, pentru a asculta muzică de înaltă calitate.

  • Design cu bandă de susținere Over-Ear
  • Telecomandă pe fir
  • Încărcare prin cablu USB
  • Microfon

  Cele mai importante caracteristici:

  • Segment: tip DJ
  • Tehnologie: cu fir
  • Conectare: Jack 3.5 mm
  • Utilizare: multimedia

Preț Beats Studio by Dr. Dre

Destul de ieftine, cu prețul de 1893,18 lei, căștile audio Beats Studio by Dr. Dre au o schimbare de bas, cu o reprezentare relativ bună, a întregii serii de frecvențe. Vei rămâne surprins de claritatea sunetului și de rezoluția ridicată deosebită.

eMAG.ro verifică preț

 Părerea cumpărătorilor

Căștile audio cu bandă Beats Studio by Dr. Dre oferă o înaltă calitate audio și sunt perfecte pentru a asculta muzica hip-hop!

Sunt create de Monster, în colaborare cu celebrul rapper american Dr. Dre și au obține mai multă popularitate, în primul rând datorită publicității agresive cu participarea Dr. Dre, care a declarat că aceste căști sunt cele mai potrivite pentru muzica hip-hop.
Beats Studio by Dr. Dre, Metallic Sky

Casti audio cu banda

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT