REVIEW: Beko HIMG64224-2SX – Preț mic, calitate bună!

Preț Beko HIMG64224-2SX

Astăzi o gamă largă de mașini de gătit electrice sau pe gaz, încorporabile, se găsesc într-o varietate de modele și dotate cu funcții speciale pentru gătit. Cunoscătorii, spun că plitele de gătit cu flacără sau pe gaz fac mâncarea mult mai bună. Maeștrii bucătari chiar pretind că alimentele fierte pe o plită care se alimentează cu gaz, nu alterează calitatea alimentelor mai mult decât cele cu inducție sau cele electrice. În cazul în care deții o conexiune la o rețea de gaze, atunci modul de alegere a plitei este foarte clar. Poți alege plita încorporabilă pe gaz Beko HIMG64224-2SX, care poate fi un model relevant pentru tine. Este o plită din inox, cu patru arzătoare și este perfectă pentru bucătăria ta. Prețul acesteia este foarte mic, de aceea este recomandabilă tuturor celor ce își doresc tehnologie de ultimă oră în bucătărie.

Plita incorporabila Beko HIMG64224-2SX, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere integrata, Inox

Plita incorporabila Beko HIMG64224-2SX, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere integrata, Inox

Review Beko HIMG64224-2SX

Beko HIMG64224-2SX este o plită încorporabilă cu alimentare pe gaz și care a fost creată cu 4 arzătoare. Butoanele plitei sunt așezate în linie dreaptă, unul lângă altul pe partea frontală a acesteia. În felul acesta vei avea un control optim asupra mașinii de gătit. Grătarele plitei sunt în număr de două și sunt confecționate din email. Aprinderea plitei se face de la butonul electric, neavând nevoie de chibrituri sau un aprinzător extern. Plita este dotată cu sistem de siguranţă, pentru a evita un eventual dezastru în cazul în care unul dintre arzătoare s-ar stinge accidental. Ca şi caracteristică generală, plita încorporabilă Beko HIMG64224-2SX, deţine sistem de deconectare automată. Acest sistem este foarte util şi eficient pentru momentul când, obosit fiind, uiţi arzătoarele deschise. Două din cele 4 arzătoare sunt normale, unul este mare și unul este mic. Intensitatea arzătoarelor plitei Beko HIMG64224-2SX poate fi modelată după necesitate, cu flacăra mai mare sau mai mică. Acest lucru este destul de benefic, deoarece procesul de gătire poate fi controlat mult mai ușor. Arzătoarele pe gaz nu necesită recipiente speciale, ci pot fi folosite cele obișnuite pe care le ai în bucătărie. Suprafața din inox a plitei, necesită o îngrijire ușoară.

Părerea noastră despre produs

Plita de gătit încorporabilă Beko HIMG64224-2SX utilizează facilități moderne pentru gătirea mâncării. Un foc deschis poate uneori să ducă la accidente grave. Această plită însă, este dotată cu sistem de siguranță împotriva unor astfel de accidente. A venit timpul să uiți că o plită de gătit nu înseamnă decât să o aprinzi și apoi, la terminare  să speli negreala de pe oale . Acum plita de gătit este dotată cu funcții confortabile, cum ar fi aprinderea electrică, care și aceasta la rândul ei poate fi normală sau automată. De obicei la aprinderea electrică normală este necesar să apeși pe un buton pentru ca arzătorul să se aprindă. La aprinderea automată este necesar doar să rotești butonul arzătorului și acesta se aprinde în mod automat. Aceste funcții ale plitei, presupun conectarea la gaze, consumul de energie electrică fiind lipsit de importanță. Minimul arzătoarelor este de 1 kw, iar maximul este de 2,9 kw.

Beko HIMG64224-2SX

Gaz, 4 arzatoare, Aprindere integrata, Inox

– Părerea clienților –

Acum se poate găti pe plita cu gaz chiar și cea mai delicată mâncare, care de obicei nu tolerează flacăra. Iar acest lucru se datorează plitei încorporabile pe gaz Beko HIMG64224-2SX. Aceasta este dotată cu sistem de siguranță împotriva incendiilor și sistem de oprire automată. Fiind realizată din inox, se curăță foarte ușor, având nevoie doar de o soluție specială pentru curățarea inoxului. Eu sunt foarte mulțumit de calitatea ei.

Beko HIMG64224-2SX. este o plită încorporabilă de bună calitate. Este destul de economică, deoarece se alimentează cu gaz. Cu aprinderea integrată electrică nu mai ai nevoie de un aprinzător extern. Grătarele emailate prezintă siguranță pentru oale în timpul gătirii, iar arzătoarelor le pot schimba intensitatea de ardere, astfel încât preparatele gătite să iasă foarte bune.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT