REVIEW: BOSCH PCH615B90E – Cu design elegant și arzător Wok!

Preț BOSCH PCH615B90E

Bosch BOSCH PCH615B90E este o plită încorporabilă pe gaz, dotată cu o suprafață din inox și suport din fontă, reprezentând baza pentru recipientele de gătit. Suprafața de inox se curăță foarte ușor, dacă folosești o soluție specială pentru inox. Fiind dotată cu un arzătorul Wok, te poți bucura de mâncarea preparată mult mai devreme decât ai fi preconizat. Acest sistem, reprezintă o tehnologie avansată, care accelerează procesul de gătire a mâncării. În comparație cu alte plite pe gaz, arzătoarele plitei Bosch, oferă o putere mai mare de ardere, și astfel gătirea mâncării va deveni o plăcere. Prețul plite încorporabile BOSCH PCH615B90E cu alimentare pe gaz, este destul de mic și acum poți să profiți de reducere.

Plita incorporabila, BOSCH PCH615B90E , Gaz, 4 Zone de gatit, un arzator Wok, Inox

Plita incorporabila, BOSCH PCH615B90E , Gaz, 4 Zone de gatit, un arzator Wok, Inox

Review BOSCH PCH615B90E

BOSCH PCH615B90E este o plită încorporabilă care este dotată cu 4 arzătoare pe gaz, cu patru puteri diferite și aprindere electrică. Plita se utilizează foarte simplu,  deoarece este dotată cu butoane dispuse frontal, intuitiv, gătirea reprezentând o mare plăcere. Suprafața din inox cu arzătoare, peste care se află un grătar din fontă compus din două elemente oferă o utilizare ușoară și este ușor  de curățat. Cu suprafața perfect plană, recipientele de gătit nu alunecă cu ușurință. Cu arzătorul de tip Wok poți accelera procesul de gătire și poți economisi consumul de gaze. Pentru flexibilitate maximă, plita are în dotarea sa duze pentru GPL. Dacă îți dorești o plită încorporabilă elegantă, BOSCH PCH615B90E reprezintă cea mai bună opțiune. Butoanele plitei încorporabile au fost poziționate frontal, pentru o utilizare cât mai ușoară, plita putând fi folosită chiar și de persoanele înaintate în vârstă. Grătarul din fontă, are o formă compactă, oferind posibilitatea de a găti în deplină siguranță.

Părerea noastră despre produs

Cu o dimensiune slim, plita încorporabilă BOSCH PCH615B90E cu alimentare pe gaz, arată foarte elegant. Culoarea sa din inox o face potrivită pentru orice mobilier de bucătărie. Curățarea suprafeței din inox, se face foarte ușor, folosind un burete și o soluție specială pentru inox. Plita de gătit oferă performanțe, putând regla nivelul gazului pentru gătit. Cele patru arzătoare se aprind de la butonul electric și sunt diferite ca putere. Plita BOSCH PCH615B90E poate fi acționată prin rotirea butoanelor, controlând astfel nivelului de temperatură. Proiectată cu două grătare din fontă, plita de gătit oferă stabilitate și siguranță. De asemenea, grătarele sunt ușor de îndepărtat pentru a fi curățate. Gătitul la această plită oferă posibilitatea de a experimenta  rețete pe care până acum poate că le-ai ocolit, deoarece nu dețineai un dispozitiv bun pentru gătit. Acum ai posibilitatea de a găti o mâncare mult mai bună, iar la nevoie poți accesa arzătorul Wok.

BOSCH PCH615B90E

Gaz, 4 Zone de gatit, un arzator Wok, Inox

– Părerea clienților –

Plita încorporabilă BOSCH PCH615B90E este un dispozitiv nou de la  Bosch. Alimentarea acestei plite se face pe gaz și oferă o utilizare foarte ușoară. Nu deține funcții tehnologice de ultimă generație, ci a fost concepută pentru a putea fi folosită de oricine. Mai mult decât atât, aceasta se aprinde de la un buton dispus pe partea frontală a plitei, putând foarte ușor să îl accesezi. Plita încorporabilă BOSCH PCH615B90E a fost realizată cu scopul de a găti mâncarea într-un mod cât mai simplu și în același timp cât mai performant. 

Plita încorporabilă BOSCH PCH615B90E este un aparat electrocasnic de bucătărie foarte ușor de utilizat. Cu un design modern și foarte elegant, aceasta se încadrează perfect în mobilierul bucătăriei și oferă ușurință în utilizare. Inoxul se curăță foarte ușor și nu rămân urme de negreală așa cum se întâmplă pe email. Puterea celor 4 arzătoare ale plitei, este diferită, iar un  arzător care este de tip Wok,  accelerează procesul de gătire. O plită de gătit super!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT