REVIEW: Casti audio Bowers & Wilkins P5 Wireless – Pentru sunet de calitate!

  Bowers & Wilkins P5

Căștile Bowers & Wilkins  P5 Wireless emise pe baza modelului  mai vechi au  foarte mare succes, și cu toate acestea, după cum sugerează și numele, au o diferență semnificativă, acestea sunt fără fir. Pe plan extern, modelul nu s-a schimbat prea mult. Au aceeași cupă alungită, și, în același timp, acoperă foarte confortabil urechile. Banda de susținere este confortabilă, fiind realizată din sârmă de oțel pentru arcuire și pad pentru amortizare. Căștile se dovedesc a fi foarte convenabile, îmbunătățind foarte mult confortul de a le purta.

Casti audio Bowers & Wilkins P5 Wireless

Căștile cu difuzoare montate la comandă au diametrul de 40 mm, fiind elaborate în conformitate cu aceleași principii ca și pentru sistemele de ultimă generație a  emițătoarelor acustice de clasă. Cupele sunt damped diafragmă realizate din nailon, foarte ușoare și practice, eliminând rezonanțele parazite.

  • Bluetooth aptX
  • Husa transport
  • Autonomie 17 ore
  • Design cu banda sustinere On-Ear

  Cele mai importante caracteristici:

  • Tehnologie: cu fir și Wireless
  • Frecvența de răspuns: 10 – 20000 Hz
  • Segment:  Tip DJ, Izolare zgomot, Cu control telefon
  • Impedanța: 22 ohm
  • Conectare: 3.5 mm jack

Preț Casti audio Bowers & Wilkins P5

Din materiale foarte bune,  banda căștilor P5 este foarte elastică, și se pare că, în aceste condiții, căștile sunt foarte confortabile. Cupele sunt perfect potrivite pentru urechi, forța de presare nefiind excesivă. Din acest motiv pot fi utilizate o perioadă îndelungată. Prin utilizarea de materiale de primă clasă și de foarte înaltă calitate, căștile  wireless P5 arata ca o clasă premium de fabricație gadget și își justifică pe deplin costul său.

Bowers & Wilkins P5

Proiectate pentru cei care adora muzica

 Părerea noastră

Căștile Bowers & Wilkins P5 sunt destul de potrivite pentru utilizarea pe dispozitive portabile, oferind calitate audio atunci când sunt conectate. Datorită  calității deosebite a componentelor, amplificatorul integrat își spune punctul de vedere tehnic, căștile primind performanță și devenind calitative. Părerea noastră este una foarte bună!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT