Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW

REVIEW: Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW – Cu 9000 BTU, control Wi-Fi și Filtru antibacterian!

În viața modernă, achiziționarea unui aparat de aer condiționat, devine pe scară largă din categoria “lux” în categoria “necesitate”, mai ales, în zilele de vară, când afară este o căldură insuportabilă. Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW, este proiectat pentru a crea un microclimat confortabil în încăperile de locuit. Cu control Wi-Fi ți se permite să controlezi de la distanță setările și funcțiile sistemului, utilizând o tabletă sau un smartphone. De exemplu, înainte de a te întoarce acasă, poți porni aparatul de aer condiționat cu ajutorul suportului wi-fi și poți regla modul de funcționare dorit al sistemului de aer condiționat. Astfel, înainte de a ajunge acasă, vei avea un microclimat plăcut. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să instalezi o aplicație gratuită specială, pe telefonul tău smartphone  sau pe tabletă și să domini aparatul de aer condiționat de uz casnic.

 Preț Aer conditionat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW are un preț destul de mic, iar raportul preț/calitate este foarte bun, deoarece dispozitivul este  realizat cu tehnologie de înaltă clasă și funcții  inteligente. Materialele folosite la crearea lui sunt de bună calitate, iar producătorul este unul de renume mondial. La cumpărarea dispozitivului se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW  este un sistem multifuncțional de perete, de tip invertor, cu un mod revoluționar de control al tehnologiei Wi-Fi. Modurile de funcționare de bază sunt, încălzirea, răcirea, Sleep, drenaj și ventilație. Există un afișaj digital convenabil, ascuns, informativ, care apare când sistemul este pornit. Sistemul este potrivit pentru spații cu o suprafață de 25 de metri pătrați.  Compresorul de tip Inventor permite reglarea ușoară a capacității, ca răspuns la orice modificare a temperaturii externe.

 

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW oferă o capacitate generală de 9000 BTU, care permite crearea unui mediu confortabil acasă. În sistemul modern Daewoo DSB-F0901ELH-VKW,  funcțiile inteligente sunt implementate pe deplin.

Unitate interna: Sistemul divizat al designului modern, are o metodă convenabilă de control electronic și este caracterizat prin consum redus de energie.  Acest aparat de aer condiționat cu control Wi-Fi, permite tuturor utilizatorilor să seteze de la distanță  parametrii necesari ai modului de funcționare și a setărilor și, la rândul lor, să le rețină.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW face parte din clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Eficiența energetică ridicată (clasa A), repornirea automată a dispozitivului după o întrerupere bruscă a alimentării, fac din Daewoo DSB-F0901ELH-VKW un dispozitiv economic.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW deține funcții precum, răcire, încălzire, dezumidificare și ventilație a aerului din cameră, și, de asemeni, este dotat cu tehnologia Wi-Fi pentru control la distanță, tehnologia i-Feel cu senzor de temperatură pe telecomandă, funcția de restart automat în cazul întreruperii bruște a curentului, Timer 24 ore, funcția Turbo și tehnologia Inverter Eco.

Nivel de zgomot: Aparatul de aer condiționat Daewoo DSB-F0901ELH-VKW poate oferi următoarele niveluri de zgomot 28 dB, 36 dB, 40 dB și 50 dB, în funcție de treptele ventilatorului.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT