Aparat de aer conditionat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M

REVIEW: Aparat de aer conditionat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M – Cu compresor Inverter și Control wi-fi!

Compania Daikin este un lider global în aparate de aer condiționat pentru uz rezidențial și comercial, precum și producătorul numărul 1 în domeniul aparatelor de încălzire, ventilație și de refrigerare. În zilele fierbinți sau, dimpotrivă, foarte reci, ai nevoie de un dispozitiv care să ofere rezultate rapide pentru crearea unui mediu ambiental plăcut. Daikin este cunoscut în întreaga lume pentru tehnologia sa de purificare a aerului de înaltă calitate. Compania are mai multe sisteme profesionale de curățare a aerului, care s-au dovedit a fi căutate pe piața în domeniu. Fără îndoială, Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M este unul dintre cele mai bune sisteme de purificare a aerului din încăpere.

 Preț Aer conditionat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M

Aparatul de aer condiționat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M are un preț foarte mare, iar raportul preț/calitate nu este cel mai bun, deoarece dispozitivul este deși este creat cu tehnologie foarte avansată, nu oferă o capacitate mare de lucru. La acest preț pot fi găsite dispozitive mult mai performante. La cumpărarea dispozitivului nu se oferă o garanție care să fie inclusă în preț, iar acest lucru reprezintă un dezavantaj.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M activează independent răcirea aerului. Senzorul scanează casa în timp real și dacă observă o persoană în cameră, aceasta activează funcția de răcire sau de încălzire. Senzorul 3D, direcționează cel mai convenabil fluxul de aer, în funcție de locația persoanelor din cameră.  Influxul de aer proaspăt și umidificarea aerului sunt două funcții unice, disponibile numai în seria Daikin FTXR. Unitatea exterioară a aparatului de aer condiționat Daikin FTXR ia aerul de afară, îl curăță și elimină umiditatea, furnizând în cantități suficiente, aer curat în casă. În plus, aerul este umezit la cel mai confortabil nivel de umiditate de 40-60%. Astfel, aparatul de climatizare Daikin FTXR reprezintă cel mai calitativ complex de curățare, umidificare, intrare și condiționare.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M oferă o capacitate generală de 7000 BTU, menținându-se la același nivel, atât la răcire cât și la încălzire, pentru o suprafață de 20 mp. Dispozitivul destinat mediului casnic, poate crea o atmosferă confortabilă și relaxantă în interiorul casei.

Unitate interna: Unitatea interioară este realizată cu un design luxos, elegant și foarte modern. Culoarea sa albă și forma sa inovatoare, oferă utilizatorului posibilitatea de a-l amplasa în puncte forte în interiorul apartamentului. În interiorul carcasei se găsește un compresor Inverter, filtru de praf Anti-Alergenic, Anti-Bacterian, Anti-Praf și în același timp Deodorizant, precum și un ventilator.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M face parte din clasa de eficiență energetică A+++ la răcire și A++ la încălzire. Invertorul poate reduce semnificativ consumul de energie electrică, aproximativ 30% din energie pe an și permite o răcire uniformă a aerului din casă.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MW-RXJ20M oferă funcții precum răcirea, încălzirea, dezumidificarea și ventilarea aerului. Programatorul oferă un control eficient, iar cu Timer 24 se poate planifica timpul în care aparatul de aer condiționat să fie pornit sau oprit, pentru a obține confortul dorit. Cu tehnologia Wi-Fi, dispozitivul poate fi controlat de la distanță.

Nivel de zgomot: Nopțile fără somn rămân doar o amintire cu sistemul de aer condiționat Daikin. Nu numai că menține confortul dorit în dormitor, dar funcționează foarte liniștit. Atât de liniștit încât nivelul de zgomot este de doar 19 dB.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT