Aparat de aer conditionat pentru plafon si podea Daikin FLXS25B-RXS25L3

REVIEW: Aparat de aer conditionat pentru plafon si podea Daikin FLXS25B-RXS25L3 – Cu 9000 BTU, compresor Inverter și Timer 24 ore!

Aparatul de aer condiționat pentru plafon și podea Daikin FLXS25B-RXS25L3 a fost proiectat pentru a oferi un confort maxim pentru utilizatori. Aparatul de aer condiționat nu numai că oferă un climat calitativ camerei, dar, de asemenea, poate fi folosit pentru eliminarea umidității din interiorul casei. Cu ajutorul ventilatorului este oferit un aer curat și proaspăt pentru sănătatea utilizatorului. Acest dispozitiv oferă o gamă largă de posibilități pentru a crea un microclimat confortabil în casă, datorită utilizării celui mai recent model de invertor, fiind un compresor puternic, eficient și fiabil. Însă Daikin oferă și mai multe evoluții tehnologice.

 Preț Aer conditionat Daikin FLXS25B-RXS25L3

Aparatul de aer condiționat Daikin FLXS25B-RXS25L3 are un preț mai mare, însă raportul preț/calitate este bun, deoarece dispozitivul este considerat pe bună dreptate unul dintre cele mai bune aparate de climatizare. Acesta oferă confort utilizatorului  și are un consum minim de energie. La cumpărarea dispozitivului nu se oferă o garanție care să fie inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat Daikin FLXS25B-RXS25L3 oferă o eficiență ridicată și un consum redus de energie electrică. Dispozitivul de perete și de podea, are un nivel sporit de performanță, astfel încât un nivel confortabil de microclimat să fie atins rapid. După atingerea parametrilor de temperatură necesari, aparatul de aer condiționat revine la funcționarea normală, cu un consum minim de energie. Noul tip de compresor DC-invertor are o eficiență ridicată, datorită eficienței sporite la turații reduse.

 

Capacitate: Aparatul de aer condiționat Daikin FLXS25B-RXS25L3 oferă o capacitate generală de 9000 BTU, făcând față unei suprafețe de 25 mp. Această capacitate este menținută la același nivel indiferent dacă aparatul răcește sau încălzește încăperea.

Unitate interna: Unitatea internă a dispozitivului este un model compact, care  se potrivește perfect în interiorul casei. Aceasta unitate interioară este dotată cu sistem de filtrare de înaltă calitate și sistem de purificare a aerului. Sub efectul filtrului cad particule mari și foarte mici, invizibile ochiului uman, mirosuri neplăcute, bacterii, viruși și multe alte impurități. Sistemul de filtre de mai mulți ani, demonstrează fiabilitatea și eficiența extremă.

Eficiența energetică: Datorită controlului electronic al aerului condiționat, se utilizează doar puterea electrică necesară, reducând astfel costul energiei electrice. Dispozitivul se încadrează în clasa de eficiență energetică A și oferă o reducere calitativă a consumului de energie, menținând în același timp un microclimat confortabil.

Funcții și tehnologii: Daikin FLXS25B-RXS25L3 oferă răcire, încălzire, dezumidificare și ventilație, iar în modul Confort, fluxul de aer este distribuit eficient în toată încăperea. Cu funcția de auto-diagnosticare, se pot afla posibilele defecțiuni. De asemeni mai poate funcționa în  modul Putere,  poate fi programat cu funcția Timer, control online, aplicație Multi-split și control la distanță prin Wi-Fi.

Nivel de zgomot: Daikin FLXS25B-RXS25L3 este un dispozitiv silențios și fiabil, oferind un nivel de zgomot  de 28 dB.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT