Daikin FTX71GV-RX71GVB – aparat de aer conditionat modern, puternic si de ultima generatie!

Suficient de puternic pentru racirea/incalzirea si nu numai a unei suprafate de maxim 40-50 mp, aparatul de aer conditionat Daikin FTX71GV-RX71GVB este ideal, in aceasta perioada, pentru a va putea bucura de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, indiferent de vremea de afara. Acesta se remarca in principal printr-un design modern, tehnologia avansata Inverter, o capacitate incredibila de racire/incalzire si mai multe functii de ultima generatie, fiind insa disponibil la un pret pe masura dotarilor sale.

Designul sau este unul simplu si modern, cu o unitate interioara eleganta de culoare alba, care se va integra perfect pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra, avand dimensiunile de 29 x 105 x 23,8 centimetri si o greutate de aproximativ 12 kilograme. Clasa de eficienta energetica A la racire, respectiv clasa energetica B la incalzire, ofera un consum destul de redus de energie electrica in timpul functiei de racire/incalzire, inregistrand astfel un consum energetic anual la racire de 500 kWh/an si de 2276 kWh/an la incalzire.

PROMOȚIE Aparat de aer conditionat FTX71GV-RX71GVB – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei Inverter, aparatul de aer conditionat de la Daikin este dotat, de asemenea, cu un nou model de compresor Inverter marca Daikin, impreuna cu o unitate de control electronica, pentru o functionare optima si de foarte buna calitate, chiar si la temperaturi extreme, la o eficienta energetica ridicata. In plus, tehnologia avansata Inverter permite mentinerea unei temperaturi constante in incapere, iar aceasta ofera un consum redus de energie electrica, un nivel minim de zgomot si totodata o fiabilitate crescuta.Daikin FTX71GV-RX71GVB

Aparatul de aer conditionat Daikin FTX71GV-RX71GVB dispune de o capacitate uimitoare de racire/incalzire de pana la 24000 BTU/h, tehnologie Wi-Fi pentru controlul online (optional), precum si de mai multe functii extrem de utile, printre care de Racire, Ventilare, Inclazire, Dezumidificare, Turbo, Sleep-mode si multe altele. Pe langa toate acestea, aparatul mai beneficieaza de un filtru fotocatalitic si totodata de un filtru cu auto-curatare, ceea ce va permite sa va bucurati de un flux de aer proaspat si foarte sanatos.

Functia speciala Ochi inteligent pentru zone multiple detecteaza automat locul in care se afla persoanele prezenta in camera si previne directionarea fluxului de aer catre acestea, in timp ce aceasta mai contribuie la economisirea energiei electrice, prin reducerea nivelului de racire/incalizire si mentinerea unei temperaturi optime in incapere, in cazul in care camera este goala mai mult timp. Cu toate acestea, fluxul de aer 3D asigura un nivel optim de confort in orice incapere, gratie unui control eficient asupra directiei fluxului de aer.

Comentarii

Leave a reply

Review IT