Edimax EW-7438AC – extender Wi-Fi Dual-band cu viteza mare si design compact!

Edimax EW-7438AC este un extender Wi-Fi Smart de mare viteza, ideal pentru cei care isi doresc un dispozitiv accesibil si foarte bun in utilizarea ca un extender Wi-Fi, punct de acces sau Wi-Fi bridge, care se remarca printr-un design compact, super viteze Wi-Fi Dual-Band (2,4 Ghz si 5 GHz) de pana la 750 Mbps, configurare Smart iQ si multe altele, toate acestea la un pret accesibil in comparatie cu dotarile sale.

Designul compact al dispozitivului de la Edimax pentru extinderea semnalului Wi-Fi va ofera posibilitatea de a il alimenta direct in priza, datorita adaptorului de alimentare incorporat pentru o functionare optima a acestuia. In plus, dispozitivul mai include un port LAN 10/100 Mbps Ethernet, buton WPS (Wi-Fi Protected Setup), indicator LED de putereaa a semnalului Wi-Fi si un comutator Wi-Fi pentru comutarea rapida intre modul inchis/pornit si semnalul Wi-Fi Economic/Normal.

PROMOȚIE Range extender/Access point/Wi-Fi Edimax Smart AC750 – verifică preț

Cu ajutorul configurarii Smart iQ, instalarea dispozitivului si totodata configurarea modului de functionare preferat se poate efectua in cel mai scurt timp posibil chiar de pe un smartphone, tableta sau un browser web, fara a mai avea nevoie de un CD sau calculator. Dupa cum am precizat si mai sus, Edimax EW-7438AC beneficieaza de trei moduri diferite de functionare, si anume Extender Wi-Fi, Punct de acces (AP – Acces Point) sau Bridge Wi-Fi, in functie de nevoile dumnevoastra.Edimax EW-7438AC

Extenderul Wi-Fi Dual-band de la Edimax dispune de 3 antene interne si este in conformitate cu standardele IEEE 802,11 b/g/n (2,4 GHz) si IEEE 802,11 ac (5 GHz), ceea ce asigura o retea wireless cu o viteza mare de pana la 750 Mbps, mai exact 300Mbps pe banda 2.4GHz si 433Mbps pe cea 5GHz. Pentru un semnal mult mai puternic, dispozitivul permite eliminarea zonelor moarte pentru extinderea dubla a ariei de acoperire a semnalului Wi-Fi peste mai multe camere sau etaje ale casei dumneavoastra.

Pe langa toate acestea, extenderul Wi-Fi Edimax EW-7438AC mai beneficieaza de aplicatie inteligenta de smartphone sau tableta EdiRange, care poate afisa toate detaliile despre conexiunea wireless si ofera o analiza cat mai pe intelesul dumneavoastra, permitandu-va in acelasi timp sa gestionati reteaua wireless a extenderului si nu in ultimul rand functiile utile ale acestuia (orar sau retea de oaspete).

Comentarii

Leave a reply

Review IT