REVIEW: Electrolux EHH6340IOW – Cu inducție, Booster și Touch Control!

Preț  Electrolux EHX6455FHK

Plita încorporabilă Electrolux EHH6340IOW funcționează prin inducție, oferind întotdeauna viteză, precizie și economie de timp în procesul de gătire. De culoare albă, Electrolux EHX6455FHK este capabilă să scoată în evidență designul bucătăriei. Alb înseamnă perfecțiunea infinitului nemărginit. Cu o simplă atingere, aceasta va începe să -și pună în funcțiune comenzile. Poți întrerupe procesul de gătire și îl poți relua oricând, deoarece plita deține tehnologia Stop+Go . Și asta nu e tot.  Cu touch control nimic nu este greu. Atinge funcția dorită și dispozitivul execută.

Electrolux EHH6340IOW este dotată cu funcția Booster care crește rapid temperatura, pentru ca procesul de gătire să fie accelerat. Poți regla instantaneu temperatura plitei, beneficiind de viteză și precizie. Te poți bucura de toate acestea, doar dacă vei cumpăra plita încorporabilă Electrolux EHH6340IOW, care acum este oferită cu prețul la reducere.

Plita incorporabila Electrolux EHH6340IOW, Inductie, 4 zone de gatit, Control Touch, Timer electronic, 60 cm, Alb

Plita incorporabila Electrolux EHH6340IOW, Inductie, 4 zone de gatit, Control Touch, Timer electronic, 60 cm, Alb

Review Electrolux EHX6455FHK

Electrolux EHH6340IOW este o plită încorporabilă cu sistem de inducție și patru zone de gătit. Alimentarea plitei se face de la priza de curent electric, fiind dotată cu un cablu de alimentare de 1,5 m. Temperatura plitei cu inducție este ajustabilă, putând fi accelerată prin accesarea funcției Booster. Suprafața plitei nu se încălzește niciodată. Electrolux EHH6340IOW a fost dotată cu diverse funcții speciale, pentru a oferi confort, economie de timp și de curent și un tip de gătire profesională.

Panoul de control este dotat cu afișaj electronic, timer și indicator de căldură reziduală. Accesarea funcțiilor se realizează prin sistemul Touch Control. Cu sistemul de protecție pentru copii, nu va trebui niciodată să fii îngrijorat. Copiii tăi vor fi întotdeauna în siguranță, deoarece aparatul este blocat și nu prezintă niciun risc de accidente.  Deținând semnal sonor, vei fi înștiințat când preparatul a atins punctul de fierbere.

Dacă aparatul nu este utilizat un timp, acesta se deconectează în mod automat. Indicatorul de căldură reziduală este evidențiat printr-un LED, care emite lumină intermitentă până ce temperatura ajunge la 60 de grade C. Mai mult decât atât, căldura reziduală păstrează mâncarea caldă o perioadă de timp.

Părerea nostră despre produs

Plita încorporabilă Electrolux EHH6340IOW este dotată cu funcții inteligente,  astfel încât  poate găti într-un mod profesional. Dacă te grăbești poți accesa funcția Booster și temperatura va crește instantaneu. Astfel, mâncarea va fi gătită mult mai rapid și îți va economisi timpul dar și banii pe curentul electric. Procesul de gătire poate fi oprit oricând, dacă intervine ceva și poare fi reluat oricând, deoarece plita este dotată cu o funcție specială Stop+Go. Nu trebuie decât să atingi butonul care este evidențiat de o pictogramă. Fiind creată cu funcționarea pe inducție, plita încălzește doar suprafața de lucru, restul rămânând rece. Întreținerea plitei se realizează foarte ușor, prin simpla ștergere cu un burete umed. Plita încorporabilă Electrolux EHH6340IOW este creată astfel încât să ofere confort și în același timp plăcere, oricărui utilizator.

Electrolux EHH6340IOW

Inductie, 4 zone de gatit, Control Touch, Timer electronic

– Părerea clienților –

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT