Side by Side Electrolux EN6084JOX, 536 l, Clasa A+, Inox – pentru bucatariile moderne

In cele ce urmeaza vreau sa va aduc in atentie frigiderul Side by Side Electrolux EN6084JOX, un model care are un design cu totul si cu totul deosebit. Este realizat din inox antiamprente, se intretine foarte bine, arata absolut minunat.

Are trei usi, una jos pentru congelator cu un maner orizontal si doua usi sus care se deschis una in fata celeilalte, cu manere lungi si verticale. Pe usa din stanga se afla un dispenser de apa, foarte util atunci cand doriti sa luati apa rece din frigider fara sa deschide usa. Functioneaza ca un dozator. Deasupra dispenserului exista un afisaj lcd modern care va indica informatii importante despre temperatura din interior. In interior iluminarea se face printr-un sistem de iluminare LED astfel incat sa va fie usor intotdeauna sa gasiti sau sa lasati un aliment in frigider, fara sa lasati prea mult timp usa deschisa.

Verifică noul preţ pentru frigiderul Side by Side Electrolux EN6084JOX

Side by Side Electrolux EN6084JOX are o capacitate impresionanta de 536 litri (din care 417 litri pentru frigider si restul de 119 litri pentru congelator), lucru care il face sa fie o alegere potrivita pentru familiile numeroase, pentru casele unde exista constant multe alimente si bauturi care trebuie depozitate in siguranta la rece, pentru a ramane proaspete cat mai mult timp.
Electrolux EN6084JOX
Organizarea rafturilor este ergonomica si la indemana astfel incat sa puteti aseza cat mai multe alimente, dar si sa le puteti identifica si vizualiza foarte bine ulterior. Daca vorbim despre frigider, atunci trebuie sa spunem ca acesta are trei rafturi din sticla, foarte rezistente. Nu lipseste de aici un compartiment special gandit pentru depozitarea legumelor si a fructelor. De asemenea, pachetul include si un suport pentru oua.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Congelatorul este structurat pe patru compartimente si are o capacitate totala de congelare de pana la 10 kg in 24 de ore. Atunci cand aveti de inghetat cat mai repede o cantitate mare de alimente, lucrul acesta este foarte util.

Atat frigiderul, cat si congelatorul sunt echipate cu sisteme de racire NoFrost iar dezghetarea se face in mod automat. Dumneavoastra nu trebuie sa faceti absolut nimic sa-l dezghetati.

Dimensiunile aparatului frigorific Electrolux EN6084JOX sunt de 177 cm latime x 91 cm lungime x 77 cm adancime, dar ganditi-va ca fiecare coltisor este bine gandit astfel incat sa-l puteti folosi petnru a depozita alimentele.

Si partea frumoasa abia acum incepe, cand vorbim despre functiile sale ultra-moderne. Astfel, veti fi incantat sa aflati ca acest echipament este prevazut cu o functie speciala pentru grabirea congelarii sau a racirii, va avertizeaza atunci cand temperatura este prea ridicata astfel incat nu veti risca niciodata ca mancarea sa se altereze pentru ca nu e suficient de rece in interior. In plus, aveti posibilitatea sa reglati electronic temperatura dupa preferinte. In fine, exista functia Holiday, pe care o puteti activa atunci cand plecati de acasa pentru o perioada mai lunga.

Comentarii

Leave a reply

Review IT