Electrolux EN6086JOX – side by side din inox antiamprenta, cu sistem NoFrost si volum de 536 litri!

Preţ Electrolux EN6086JOX

Inainte sa incepem sa discutam despre noul side by side Electrolux EN6086JOX, precizam ca acesta se regaseste in oferta magazinelor online din Romania, insa cea mai buna oferta este a marelui magazin online eMAG, acesta din urma fiind si recomandarea noastra pentru calitatea serviciilor. Noul side by side Electrolux este disponibil spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile superioare de aspect/capacitate/inteligenta, respectiv pentru un buget mediu spre ridicat ori nu foarte mare, in timp ce magazinul online va ofera deschiderea coletului la livrare si ridicarea gratuita a produsului vechi.

 Review Electrolux EN6086JOX

Pe partea de aspect, noul frigider tip side by side de la Electrolux va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa premium din inox anti-amprenta, un display digital LCD (cu suport TouchControl), un dozator de apa/gheata si doua usi model frantuzesc/o usa tip culisanta, care se va remarca in orice tip de decor din bucataria voastra. In plus, noul side by side Electrolux are dimensiunile normale de 177 x 91,2 x 76,5 centimetri si o greutate de aproximativ 120 de kilograme, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de doar 43 dB si o autonomie mare de pastrare a alimentelor congelate la 12 ore.

Tehnologia NoFrost FrostFree impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe o perioada de lunga durata. Functia Action Cool asigura rapid temperatura de racire necesara a alimentele proaspete, in timp ce functa Action Freeze scade rapid temperatura pentru a congela alimentele rapid si a pastra vitaminele si aroma. Noul side by side Electrolux are clasa de eficienta energetica A+ si un consum redus de energie la functionare, pentru un consum energetic anual estimat undeva la maxim 410 kWh/an.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

In ceea ce priveste compartimentarea aparatului frigorific, compartimentul frigiderului dispune de un suport pentru oua, trei rafturi dintr-o sticla securizata, un sertar Zero Zone pentru depozitarea carnii, pestelui, etc., doua sertare Fresh Box pentru pastrarea fructelor si legumelor ca proaspat culese, dar si de sase suporturi amplasate pe usa. In plus, compartimentul congelatorului este alcatuit dintr-un sertar culisant de dimensiuni mari, in timp ce acesta include un dispozitiv special pentru cuburi de gheata si doua tavi culisante + un sertar culisant pentru depozitarea alimentelor proaspete un timp indelungat.

Electrolux EN6086JOX

No Frost, 536 l, Clasa A , H 177, Inox antiamprenta

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca noul side by side Electrolux EN6086JOX este o alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o combina frigorifica complet echipata pentru ziua de astazi, cu o capacitate mare de depozitare si functionalitati inteligente de racire. Asadar, noul side by side Electrolux poate asigura o racire/congelare economica si foarte eficienta a alimentelor proaspete din frigider/congelator, fara a produce gheata la interior sau a transfera mirosuri intre cele doua compartimente, pentru a va bucura de alimente perfect proaspete un timp indelungat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT