Electrolux ESB5700BK – blender cu tehnologia TruFlow

Orice mamica are nevoie de un blander pentru cei mici, fie ca il folosim pentru fructe, alune sau inghetata blanderul Electrolux ESB5700BK trebuie sa faca parte din viata familiei, iar cand alegem un asemenea produs trebuie sa ne gandim la pret, fiabilitate si firma producatoare sa fie cat mai cunoscuta.

Ei bine, modelul Electrolux ESB5700BK vine cu o oferta imbatabila, un pret scazut si cateva caracteristici care il evidentiaza ca unul din cele mai vandute produse la inceputul anului 2015. Nu vrem prea mult sa-l laudam, insa cu siguranta sunt mamici care nu doresc sa cheltuiasca sume colosale pentru achizitionarea unui blander.

   Vezi AICI preţul pentru Blenderul Electrolux ESB5700BK   

Electrolux ESB5700BK are o putere de 700W si o capacitate a rezervorului de 1.5 l, insa pe langa aceasta putere avem o functie Turbo/Pulse care sa spunem il face mai naravas si viteza de rotatie se mareste destul de mult incat sa zdrobeasca orice fruct.

Blender-Electrolux-ESB5700BK

De asemenea foarte interesant este faptul ca avem si functia de zdrobire a ghetii, nu stiu cat de necesara este insa cu siguranta cei ce isi vor achizitiona acest blender o va face cu siguranta pentru fructe si nimic mai mult.

Tehnologia TruFlow va ajuta sa sa preparati cele mai fine gustari, mai exact aceasta tehnologie face ca lamele cutitului sa fie invelite in titan cat si designul pasigura performanta si eficienta, precum si o durabilitate de durata mai lunga, un pasaj luat de pe site-ul oficial Electrolux.

Ca si firma, Electrolux este o marca din Suedia care produc electrocasnice mici si mari de cea mai buna calitate, fiind clasati pe al doilea cel mai mare producator de aparat din lume de unități vândute, deci o performanta incredibila care se castiga in timp si care da dovada ca au facut produse de cea mai buna calitate.

Nu vreau sa il laud prea mult, insa acest blander este exact aparatul perfect pentru a marunti orice fel de fruct, mamicile si nu numai pot avea incredere in cel mai noi aparat de la Electrolux.

Garantia blanderului este de 24 de luni, insa avem posibilitatea sa-i mai adaugam inca doi ani, bineinteles contra cost.

Comentarii

Leave a reply

Review IT