Espressor automat DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B, 1450W, 15 bar, 1.8 l, Negru – pe locul 3 în top 10

Preţ DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B

Espressorul automat DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B este clasat pe locul trei in top zece, a celor mai bune espressoare de cafea. Preţul său chiar dacă este ceva mai ridicat, îl face să fie totusi de preferat, deoarece există o sumedenie de espressoare la preţuri mici, dar care nu oferă funcţii pentru prepararea celei mai bune cafele. Dacă vrei un produs de cea mai bună calitate, pentru a impresiona musafirii, atunci priveşte spre espressorul DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B.

Aspect  DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B 

Espressorul DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B are un aspect compact, având o carcasă de culoare negră pe care sunt dispuse funcţiile şi butoanele cu opţiunea de preparare a cafelei. Alimentarea espressorului se face cu cafea măcinată dar şi cu cafea boabe, având integrată o râşniţă de cafea realizată cu tehnologia CRF Technology- Compact Reliable Fresh. Deoarece sistemul nu prezintă tuburi, boabele de cafea sunt măcinate instantaneu, calitatea cefelei din ceaşcă fiind una deosebită, cu o savuroasă aromă. Grupul infuzor este perfect detaşabil, putând fi curăţat cu mare uşurinţă. Dimensiunile sale sunt de 285 x 375 x 360 mm şi are o greutate de 10 kg.

DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B, 1450W, 15 bar, 1.8 l
Preț special – Livrare gratuită! Deschiderea coletului la livrare. Vezi Oferta!      

Caracteristici  DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B 

DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B este un espressor automat care funcţionează la puterea de 1450 de waţi şi având o presiune de 15 bari. Băuturile realizate de acesta sunt capuccino şi espresso, putând reda simultan două ceşti de cafea. Capacitatea rezervorului de apă este de 1,8 litri, fiind suficient pentru prepararea mai multor cafele, iar capacitatea compartimentului de cafea este de 200 de grame. Fiind dotat cu plită de menţinere la cald, cafelele vor fi întotdeauna calde şi bune de băut.

DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B  a fost dotat cu funcţia de capuccino, autocurăţare, sistem anticalcar care va da o viaţă lungă aparatului, opţiunea de setare a temperaturii, opţiunea de setare a cantităţii de cafea, gradul de măcinare şi funcţia de oprire automată. Espressorul este simplu de utilizat, având un sistem de presare, pentru a reda cele mai comune cicluri de cafea, reprezentând un plus pentru începători şi o experienţă avansată pentru iubitorii de cafea experimentaţi. Desigur poţi trece pe funcţiile avansate, ori de câte ori doreşti să-ţi personalizezi cafeaua, deoarece espressorul DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B este dotat cu astfel de opţiuni.

Review DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B 

Espressorul DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B este un model foarte frumos cu carcasa sa neagră care îi dă un plus de eleganţă. Acest espressor este capabil să macine cafeaua aşa cum vei dori, setând gradul de măcinare. Fie că eşti un fan al cafelei espresso, fie că preferi o cafea mai lungă, acest espressor îţi oferă experienţa unei cafele pure, sau a unui capuccino obţinut cu ajutorul pompei cu presiunea de 15 bari sau chiar un latte machiatto. DeLonghi Caffe Magnifica ESAM4000-B  este recomandat tuturor clienţilor care îşi doresc un espressor de mare calitate dar care să nu coste foarte mult, experimentând satisfacţia boabelor de cafea măcinate instantaneu şi apoi preparate şi dispuse într-o ceaşcă sau două ceşti simultan, având aromă, gust, spumă bogată şi cremoasă.

Pro: râşniţă, capuccino, autocurăţare

Contra: nu deţine

Comentarii

Leave a reply

Review IT