Fujitsu ASYG18LFCA-AOYG18LFCA – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si capacitate mare!

Elegant, performant si de mare capacitate, aparatul de aer conditionat Fujitsu ASYG18LFCA-AOYG18LFCA este solutia perfecta pentru a va putea bucura de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, evitand astfel disconfortul neplacut si foarte deranjant a zilelor calde de vara. Acesta se remarca in principal printr-un design modern, clasa energetica A++/A, tehnologia avansata Inverter, o capacitate generoasa de racire/incalzire, tehnologia speciala i-PAM si mai multe functii extrem de utile.

Designul simplu si modern al aparatului de aer conditionat de la Fujitsu este combinat cu noul design compact si foarte eficient al schimbatorului de caldura, ceea ce va permite se va bucurati atat de un aspect elegant cat si de o racire/incalzire foarte buna. Clasa de eficienta energetica A++ la racire, impreuna cu clasa energetica A la incalzire, asigura un consum redus de energie electrica, inregistrand astfel un consum energetic anual la racire de doar 262 kWh si de maxim 2130 kWh la incalzire.

PROMOȚIE Fujitsu ASYG18LFCA-AOYG18LFCA Inverter 18000 BTU – verifică preț

Tehnologia avansata Inverter utilizeaza un nou compresor dublu rotativ de tip DC Inverter, cu tehnologie i-PAM, care asigura o functionare optima si foarte eficienta, pentru mentinerea unei temperaturi constante in incapere, la un consum redus de energie electrica. In plus, prin mai multe progrese tehnologice ale compresorului Inverter, Fujitsu a introdus tehnologia i-PAM pentru a dezvolta o energie si performante superioare, prin adaugarea modului IPM la tehnologia Inverter cu control PAM.Fujitsu ASYG18LFCA-AOYG18LFCA

Caracteristicile sale generale includ o capacitate mare de racire/incalzire de pana la 18000 BTU/h (cu o putere de racire de 5,2 kW si o putere de incalzire de 6,3 kW), precum si o telecomanda usoara de utilizat (cu un display de tip LCD foarte intuitiv). Pe langa toate acestea, aparatul mai beneficieaza de un filtru anti-praf de tip lavabil, un filtru deodorizant (cu ioni negativi), dar si de un filtru de aer din Catechin (cu microparticule), pentru a va putea bucura de un flux de aer curat si foarte sanatos.

Aparatul de aer conditionat Fujitsu ASYG18LFCA-AOYG18LFCA dispune si de mai multe functii extrem de utile, printre care de Racire (Ventilare), Incalzire, Auto Restart, Purificare, Ionizare, Dezumidificare, Auto si Sleep-mode. Functia Auto Restart reporneste automat sistemul de climatizare, in cazul unor intreruperi de curent, la setarile sale anterioare. Functia de dezumidificare asigura, de asemenea, dezumidificarea mediului ambiant pana la un nivel optim de umiditate in incapere.

Comentarii

Leave a reply

Review IT