Haier HBM-686SWD – combina frigorifica cu design modern, dispenser de apa si sistem Full No Frost!

Moderna, spatioasa si foarte bine dotata, combina frigorifica Haier HBM-686SWD ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra si intreaga familie, deoarece aceasta ofera toate conditiile necesare pentru pastrarea optima a alimentelor proaspete, fara ca acestea sa isi piada din gust, culoare si consistenta. Noua combina frigorifica de la Haier este dotata cu un design elegant din inox, clasa energetica A+, sistemul unic de racire Full No Frost, un dispenser de apa si o capacitate suficienta de depozitare, fiind disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale.

Designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice marca Haier va iesi cu siguranta in evidenta oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie carcasei elegante de culoare argintie, fabricata din otel inoxidabil, precum si al celor doua usi reversibile cu maner integrat si deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se perfect in decorul oricarei bucatarii moderne. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 77 de kilograme si masoara standard 185 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime de 60 centimetri, oferind si un nivel redus de zgomot de doar 42 dB.Haier HBM-686SWD

Sistemul de racire No Frost este disponibil atat pentru compartimentul frigiderului, cat si pentru cel al congelatorului, ceea ce asigura o racire/congelare de cea mai buna calitate a tuturor alimentelor dumneavoastra, la un consum redus de energie electrica, chiar si in perioada calda de vara. Astfel, sistemul unic de racire Full No Frost impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea de lunga durata a alimentelor proaspete, fara a mai fi necesara dezghetarea manuala a aparatului frigorific de la Haier.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Combina frigorifica Haier HBM-686SWD este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru a putea beneficia de un consum de energie electrica cu pana la 25% mai mic decat celelalte modele similare de aparate frigorifice din clasa A, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 273 kWh/an. In ceea ce priveste capacitatea sa suficienta de depozitare, combina frigorifica marca Haier include un volum net total destul de buna de pana la 309 litri, si anume compartimentul frigiderului are un volum net mare de 220 litri iar cel al congelatorului are la randul sau un volum net decent de 89 litri.

Haier HBM-686SWD

309l, Clasa A +, Racire Directa, H 185 cm, Inox

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi dintr-o sticla securizata, un compartiment pentru fructe/legume, trei suporturi amplasate pe usa pentru depozitarea sticlelor, borcanelor si a alimentelor voluminoase, un sistem de dezghetare automat, dar si de o iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficieaza de o tava pentru cuburi de gheata, trei comparimente transparente si destul de spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, un sistem de dezghetare automat, precum si de o capacitate decenta de congelare de pana la 4 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT