Haier HRF-628AF6 – side by side modern si foarte incapator din clasa A+, cu functionalitati speciale de racire!

Preţ Haier HRF-628AF6

Haier HRF-628AF6 este o noua combina frigorifica tip side by side premium de generatie noua, perfecta pentru o bucatarie moderna sau pentru o bucatarie deschisa spre sufragerie (open-space), care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design elegant de culoare inox/argintiu, clasa energetica A+, un display digital tip LED extern, un dozator de apa/gheata, un sistem tip minibar, un compresor Inverter tehnologia Total No Frost, un volum net total de maxim 550 de litri, o functie de vacanta (Holiday), o functie de super-racire/congelare, o functie de reimprospatare si altele.

Review Haier HRF-628AF6

Cu un design minimalist si ultra-modern de culoare inox/argintiu, noua combina frigorifica tip side by side de la Haier se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare argintie, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED extern), un dozator de apa si gheata, un sistem tip minibar, dar si de doua usi side by side din inox (cu un maner vertical). In plus, noul side by side de la Haier are dimensiunile de 190,2 x 98 x 76 centimetri si o greutate de aproximativ 120 de kilograme, in timp ce acesta ofera un nivel redus de doar 42 dB si o autonomie fara curent electric de maxim 5 ore.

Noul side by side Haier HRF-628AF6 are clasa de eficienta energetica A+ si un consum ok de energie in timpul functionarii sale, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 420 kWh pe an. Noul compresor cu invertor este extrem de silentios, are o durata lunga de viata si asigura un consum redus de energie, in timp ce acesta ofera o racire rapida si eficienta pentru a preveni alterarea alimentelor proaspete. Tehnologia Total No Frost previne acumularea de gheata si mentine un consum scazut de energie, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru mancarea proaspata, fara a mai fi necesara dezghetarea manuala la frigider si congelator.

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 375 litri, patru rafturi dintr-o sticla securizata, doua compartimente transparente si incapatoare pentru fructe si legume, patru suporturi amplasa pe usa, o functie de super-racire si de o iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului dispune de un volum net de 175 litri, un dispozitiv de gheata (Ice Maker), o functie de super-congelare si de o capacitate de congelare de pana la 10 kilograme pe zi, in timp ce acesta este alcatuit din trei rafturi de sticla, doua compartimente transparente si incapatoare, precum si din doua suporturi pe usa, toate acestea pentru a putea depozita alimentele proaspete mai mult timp decat la frigider.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Părerea noastră despre produs

Modern, foarte incapator si extrem de performant, noul side by side Haier HRF-628AF6 este unul dintre cele mai bune si mai bine echipate modele de aparate frigorifice de pe piata, din categoria sa de pret, care reprezinta o alegere perfecta si avantajoasa pentru cei care isi doresc un aparat frigorific premium de generatie actuala, la un pret ok de achizitionare. In plus, noul side by side de la Haier asigura o racire si congelare destul de eficienta si de foarte buna calitate a tuturor alimentelor dumneavoastra, fara a produce gheata la frigider sau congelator, pentru a va putea bucura de alimente proaspete pe o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante.

– Părerea clienţilor –

Un side by side premium si foarte incapator de generatie noua, cu un raport calitate/pret foarte ok din punctul meu de vedere. Este silentios si foarte elegant, are o capacitate foarte buna de depozitare si este echipat cu cele mai recente functionalitati speciale de racire.

Ne-am mobilat recent toata bucataria si printre aparatele electrocasnice s-a numarat si acest frigider side by side de la Haier. Este foarte silentios pe toata durata de functionare si este extrem de incapator pentru orice tip de familie, iar optiunile suplimentare sunt bine-venite.

Este un side by side excelent si de cea mai buna calitate, dupa parerea mea, disponibil la un pret foarte ok de achizitionare. Acesta arata super bine in bucatarie, nu produce prea mult zgomot, este foarte incapator si raceste foarte bine orice tip de aliment. Il recomand cu placere.

Nu am nimic de reprosat. Noul side by side Haier se potriveste perfect oriunde in locuinta, are o capacitate foarte mare de depozitate si vine cu mai multe functii suplimentare de racire. In plus, dozator de apa/gheta si sistemul minibar reprezinta un plus pentru mine. Recomand.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT