Haier HTF-456DM6 – side by side din inox cu compresor Inverter si sistem No Frost!

 Preţ Haier HTF-456DM6

Astazi va prezentam un aparat frigorific tip side by side a producatorului Haier, mai exact discutam despre modelul Haier HTF-456DM6, un nou side by side din inox cu sistem de racire No Frost si volum net total de 456 litri, recomandat pentru o bucatarie moderna si o bucatarie deschisa spre sufragerie (open-space). Noul side by side Haier se regaseste in oferta marelui magazin online din Romania, eMAG, prin serviciul lor de parteneriat, acesta fiind si recomandarea noastra pentru pretul de achizitionare si calitatea serviciilor, in timp ce magazinul online va ofera ca beneficii livrarea gratuita si garantia inclusa.

 Review Haier HTF-456DM6

Design-ul ultra-modern si super elegant al noului side by side Haier se va remarca cu siguranta oriunde il veti amplasa in bucataria voastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare inox/argintie, un display digital LED extern (cu suport Touch Control) si de un sistem unic format din patru usi side by side din inox (cu un maner vertical incorporat). In plus, noul aparat frigorific de la Haier are dimensiunile normale de 180,4 x 83,3 x 66,6 centimetri si o greutate de aproximativ 94 de kilograme, in timp ce acesta va ofera un nivel redus de zgomot de 42 dB si o autonomie buna de congelare a alimentelor in caz de defectiuni.

Noul compresor Inverter asigura o racire si congelare extrem de buna prin generarea unui volum mare de aer rece in ambele compartimente, pentru a va bucura asadar de o racire si congelare perfecta a alimentelor recent depozitate. Tehnologia de racire No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, iar ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung. In plus, acesta este prevazut cu un sistem antibacterian ce consta intr-un strat special sau tratament pe interior si pe usa din ioni de argint, pentru o interior proaspat si curat.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 316 litri, un suport pentru oua, doua rafturi din sticla securizata, doua sertare pentru pastrarea fuctelor si legumelor ca proaspat culese, sase suporturi amplasate pe usa, o functie de super-racire, o functie pentru vacanta si de o iluminare interioara LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 140 litri, un dispozitiv special pentru cuburi de gheata, sase sertare transparente si destul de spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete, o functie de super congelare, dar si de o capacitate foarte mare de congelare de 12 kg/zi.

Haier HTF-456DM6

456 l, Clasa A+, No Frost, H 180 cm, Inox

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca noul side by side Teka NFE 900 X este alegerea perfecta pentru pasionatii de tehnologie/design si pentru cei ce dispun de un buget ridicat, dar care isi doresc un aparat frigorific premium, cu capacitate generoasa si tehnologie inteligenta, la un pret ok. In plus, noul side by side Teka poate asigura o racire/congelare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a alimentelor proaspete de la frigider/congelator, pentru a va bucura de alimente perfect proaspete pe termen lung, fara a produce gheata sau a transfera mirosuri intre compartimentele aparatului frigorific. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT