Heinner HMB-47NHBKA+

REVIEW – Heinner HMB-47NHBKA+

Heinner HMB-47NHBKA+

Ca tot avem parte in prezent de zile din ce in ce mai calduroase, astazi dorim sa discutam despre un frigider compact si elegant de la marca romaneasca Heinner (brand detinut de catre compania Network One Distribution), astfel ca urmeaza sa va prezentam modelul Heinner HMB-47NHBKA+. Acesta nu este un aparat frigorific de tip standard, ce poate stoca o cantitate suficienta de alimente pentru intreaga familie, ci un frigider minibar ce are o utilizate buna intr-un birou sau o alegere inspirata de a-l oferii cadou.

Frigiderul Heinner se afla deja in oferta celor mai cunoscute magazine online de electro-IT din Romania si poate fi achizitionat la un pret destul de bun raportat la caracteristicile sale importante, asta in special daca tinem cont de dimensiunile sale compacte de la exterior. Totodata, din moment ce achizitionati aparatul frigorific, veti beneficia de garantia inclusa de 36 de luni (daca inregistrati produsul pe site-ul producatorului veti avea 5 ani garantie), livrarea gratuita a produsului, deschiderea coletului la livrare si retur gratuit in termen de 14 sau 30 de zile, in functie de politica magazinului.

 Review Heinner HMB-47NHBKA+

Pe partea de aspect, intalnim la frigiderul cu o usa de la Heinner un aspect compact si modern, cu un finisaj elegant de culoare neagra, ce poate fi integrat cu usurinta intr-un spatiu limitat si va arata destul de bine in orice decor. Acesta este alcatuit dintr-o carcasa complet neagra si o usa reversibila, tot de culoare neagra, ce integreaza un maner orizontal. Frigiderul Heinner cantareste aproximativ 13 kilograme si masoara 51,3 centimetri in inaltime, 44 de centimetri pe latime si o adancime de 47,3 centimetri, avand un nivel de zgomot ce ajunge pana la 41 dB.

Citește și:  REVIEW - Samsung RT38K5435S9/EO

Modelul Heinner HMB-47NHBKA+ face parte din clasa de eficienta energetica A+ ce promite un consum scazut de energie la functionare, astfel ca aparatul frigorific inregistreaza un consum anual de energie estimat la 106 kWh. Acesta se bazeaza pe un sistem de racire tip static, cu ajutorul caruia alimentele sunt pastrate destul de bine la rece chiar si in zilele calde de vara, dar care necesita dezghetarea manuala a aparatului frigorific la o anumita perioada de timp de utilizare.

La interior, frigiderul tip minibar de la Heinner detine un volum net total de pana la 47 de litri, de unde o capacitate de 43 litri il detine compartimentul frigiderului, iar restul spatiului de depozitare de doar 4 litri ii revine compartimentului micut al congelatorului de la interior. Acum, compartimentarea interioara consta intr-un raft din sarma pentru a accesa usor alimentele proaspete, doua suporturi amplasate pe usa pentru a depozita o sticla mare sau cateva doze, un termostat reglabil la interior si un compartiment micut de congelare pentru produse congelate.

 Părerea noastră despre produs

Asa cum am precizat si la inceputul review-ului, frigiderul minibar Heinner HMB-47NHBKA+ este ideal in cazul celor ce vor sa consume rece bautura racoritoare preferata sau sa savureze o inghetata ori alte alimente usoare, in zilele din ce in ce mai calduroase de vara. Aceasta are ca parti bune aspectul exterior, consumul de energie, congelatorul mic, pretul de achizitionare si chiar spatiul de depozitare, in timp ce ca parti mai putin bune mentionam ca este destul de greu si produce putin cam mult zgomot.

Comentarii

Leave a reply

Review IT