Hitachi R-B500PRU6 GBK – combina frigorifica premium din sticla neagra tip oglinda, cu un sistem dual de racire No Frost!

Preţ Hitachi R-B500PRU6 GBK

Hitachi R-B500PRU6 GBK este o alta noua combina frigorifica foarte incapatoare si ultra-performanta din sticla neagra tip oglinda, recomandata in mod special pentru o familie tanara si chiar pentru una ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale de top. Acesta vine cu un design elegant de culoare negru, clasa energetica A+, un display digital LED extern (cu suport Touch), un nou compresor tip Inverter, un sistem dual de racire No Frost, un volum net total de pana la 415 litri, doua compartimente speciale pentru alimente persiabile si fructe/legume, o functie eco (Energy Saving), o functie de super-congelare si altele.

Review Hitachi R-B500PRU6 GBK

Cu un design modern si foarte elegant din sticla neagra tip oglinda, noua combina frigorifica de la Hitachi se va integra perfect in orice tip de decor, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital LED extern si suport Touch), dar si de doua usi reversibile din sticla neagra tip oglinda (cu o deschidere tip glisare la congelator si una standard spre dreapta la frigider). In plus, combina frigorifica Hitachi R-B500PRU6 GBK cantareste aproximativ 85 de kilograme si masoara 179,5 centimetri in inaltime, 68 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 79,7 centimetri, in timp ce acesta ofera o autonomie suficienta de congelare.

Noul compresor tip Inverter, compact si de inalta performanta, este capabil sa asigure o racire extrem de puternica in ambele compertimente pentru a putea genera un volum mare de aer racit, regland in acelasi timp puterea de racire. Tehnologia de racire No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru alimente perfect proaspete, fara a fi necesara dezghetarea manuala. In plus, sistemul separat de racire dual permite racirea independenta a celor doua compartimente ale aparatului frigorific marca Hitachi, cu ajutorul celor doua ventilatoare ce furnizeaza un aer rece pentru o circulare rapida si foarte eficienta.

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 308 litri, doua rafturi ajustabile dintr-o sticla securizata, un compartiment special (cu o temperatura reglabila) pentru alimentele perisabile, un compartiment pentru fructe si legume (cu un nivel optim de umiditate), sase suporturi amplasate pe usa si de un sistem de iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului este alcatuit din doua sertare pliabile pentru organizarea usoara a articolelor si pentru depozitarea lor o perioada mai lunga de timp decat la frigider, in timp ce acesta dispune de un volum net de 107 litri, un dispozitiv special de gheata (Twist Ice), o functie de super-congelare, dar si de o capacitate buna de congelare.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Părerea noastră despre produs

Noua combina frigorifica Hitachi R-B500PRU6 GBK asigura o racire si/sau congelare destul de eficienta si de cea mai buna calitate a alimentelor, fara a produce gheata la frigider sau congelator, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete un timp indelungat, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante. Acestea fiind spuse, noua combina frigorifica de la Hitachi reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru cei care isi doresc un nou aparat frigorific complet echipat din toate punctele sale de vedere, cu un aspect negru la exterior, doua sisteme separate de racire si o compartimentare foarte buna, disponibil la un pret foarte ok de achizitionare.

Hitachi R-B500PRU6(GBK)

415L, Clasa A+, No frost, Negru oglinda

– Părerea clienţilor –

O combina frigorifica moderna si foarte incapatoare, pe care o recomand celor care vor un produs excelent la un pret foarte ok. Este silentioasa si foarte eleganta, are un consum redus de energie si este echipata cu doua sisteme separate de racire No Frost la frigider/congelator.

Am cumparat recent aceasta combina frigorifica si pot spune deja ca sunt super incantat de achizitia facuta. Este foarte silentioasa pe toata durata de functionare si foarte incapatoare pentru o familie formata din patru persoane. In plus, aspectul negru oglinda este pur si simplu superb.

Este o combina frigorifica foarte frumoasa si complet echipata, dupa parerea mea, disponibila la un pret foarte ok de achizitionare. Aceasta arata foarte bine la exterior, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/congeleaza foarte bine orice tip de aliment.

Nu am nimic de reprosat. Noua combina frigorifica Hitachi se potriveste perfect in bucatarie, are o capacitate mare de depozitare si se bazeaza pe doua sisteme separate de racire No Frost. Per total sunt foarte multumit de aceasta si o recomand cu cea mai mare placere in continuare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT