REVIEW: Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6(GS) – Din sticlă argintie, frumoasă ca o Crăiasă a zăpezii!

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6(GS)

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6(GS) oferă un volum mare de depozitarea a alimentelor. Aceasta este dotată cu un singur  compresor Inverter, ce elimină zgomotul și reduce consumul de energie electrică. Clasa de eficiență energetică A++ oferă un consum foarte redus de energie electrică și îi conferă o funcționare fiabilă. Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6(GS), răcește atât frigiderul cât și congelatorul cu ajutorul tehnologiei No Frost, care elimină posibilitatea formării gheții pe pereții interiori ai dispozitivului.

Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6(GS), 330 L, clasa A++, 219 kWh/an, No Frost, Sticla argintie

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6(GS) are un volumul net total de 330 de litri, cu volumul net al frigiderului de 215 litri și volumul net al congelatorului de 115 litri, fiind realizat astfel, pentru a oferi un spațiu mult mai mare de depozitare a alimentelor atât în frigider cât și în congelator. Cu clasa de eficiență energetică A++, dispozitivul are un consum de energie electrică anual de 219 kw.

Designul este destul de impresionant, fiind realizat cu o carcasă de culoare albă din sticlă argintie, arătând ca o adevărată crăiasă a zăpezii în bucătărie. Suprafața din sticlă foarte rezistentă oferă o întreținere foarte ușoară,  este rezistentă la zgârieturi și nu se crapă  atunci când  este lovită din întâmplare. Dotată cu patru rafturi din sticlă și un raft pentru legume și fructe, aceasta poate depozita o cantitate mare de alimente și recipiente, păstrându-le în deplină siguranță. mai mult decât atât, Hitachi R-BG410PRU6(GS) poate păstra aroma alimentelor și savoarea. Pe ușa frigiderului au fost create un număr de patru spații pentru sticle, borcane și diverse recipiente, precum și un suport pentru ouă.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Congelatorul oferă un număr de trei compartimente, două dintre ele fiind foarte spațioase, iar cel de-al treilea deținând funcția de congelare rapidă. Dezghețarea ambelor compartimente se face în mod automat, după o anumită funcționare. La interior aceasta prezintă un termostat reglabil și iluminare cu LED.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 215
  • Volum net congelator (l): 115
  • Volum net total (l): 330
  • Clasa energetică: A++
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Sistem de răcire:  No Frost
  • Funcții și opțiuni: congelare rapidă

Preț Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6(GS)

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6(GS)  are un raport bun preț/calitate, deoarece este realizat din materiale de înaltă calitate, are un design elegant și foarte modern și este dotată cu compresor Inverter care oferă fiabilitatea și un nivel scăzut de zgomot. În prezent produsul beneficiază de o reducere de preț iar tu poți profita.

Hitachi R-BG410PRU6(GS)

330 L, clasa A++, 219 kWh/an, No Frost

 Părerea noastră

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6(GS) este foarte elegantă și foarte modernă. Materialele din care este realizată sunt de cea mai bună calitatea, dându-i rafinament. Dotat cu compresor Inverter poți să stai liniștit în privința garanției, deoarece acesta poate asigura o funcționalitate de calitate, timp de 10 ani. Cu tehnologia No Frost, pereții interiori ai acestei combine frigorifice, nu vor îngheța niciodată. Dacă deții produse perisabile, acestea pot fi înghețate cu ajutorul funcției de înghețare rapidă, în cel mai scurt timp. Din punctul nostru de vedere, combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6(GS) merită toată atenția.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT