REVIEW: Combina frigorifica Hitachi R-V540PRU3X(INX) – Cu tehnologia No Frost și sistemul Dual Cooling Fan!

Combina frigorifică Hitachi R-V540PRU3X(INX)

Combina frigorifică Hitachi R-V540PRU3X(INX) deține tehnologia No Frost, este foarte spațioasă și are un volum net total de 450 litri. Aceasta este dotată cu sistemul Dual Cooling Fan, care facilitează eliberarea aerului rece cu un flux mai mare sau mai redus, în funcție de necesități.Compresorul Inverter reglează constant temperatura, aducând-o la un nivel optim de fiecare dată. Sistemul Dual Cooling Fan asigură circulația rapidă și eficientă a aerului rece, iar cele două ventilatoare oferă o răcire independentă individuală, pentru fiecare compartiment. Aerul rece poate fi redirecționat numai  în ambele compartimente sau numai în congelator.

Combina frigorifica Hitachi R-V540PRU3X(INX), No Frost, A++, 450L, inaltime 183 cm, Inox

Combina frigorifică Hitachi R-V610PRU3X(INX), fiind dotată cu un filtru nanocatalitic, are capacitatea de a elimină eficient bacteriile și mirosurile. Astfel produsele alimentare sunt protejate eficient, păstrându-și aroma și prospețimea.  Compresorul Inverter poate asigura atât o răcire puternică prin generarea unui volum mare de aer rece, dar de asemeni, poate oferi și o răcire cu putere redusă, controlată de microcalculatorul Eco Thermo Sensor.

Frigiderul este dotat cu un spațiu suplimentar care poate fi utilizat în două moduri diferite, putând configura zona de servicii, în funcție de necesități și de dorință. Combina frigorifică Hitachi R-V610PRU3X(INX) folosește tehnologia No Frost, care exclude din start formarea gheții pe interiorul pereților. Aceasta face parte din clasa de eficiență energetică A++, având un consum energetic anual  de 266 kw. Frigiderul care se află în partea de jos a combinei frigorifice, este dotat cu un număr de trei rafturi din sticlă termorezistentă și un compartiment pentru fructe și legume.

Congelatorul care se află în partea de sus, este dotat cu un număr de două compartimente,  pe ușă având dispuse un număr de două suporturi pe care poți stoca diverse tipuri de alimente. Pe ușa frigiderului se află un număr de patru suporturi,  destinate sticlelor, borcanelor, cutiilor cu bere sau sucuri etc. Sistemul de dezghețare se face în mod automat. Culoarea Inox pe combinele frigorifice, oferă eleganță și o notă foarte modernă. Încadrată în interiorul bucătăriei, combina frigorifică Hitachi R-V610PRU3X(INX), va da acesteia o notă elegantă, făcând-o de invidiat.  În interiorul frigiderului există sistem de iluminare cu  LED-uri și un termostat reglabil.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 333
  • Volum net congelator (l): 117
  • Volum net total (l): 450
  • Clasa energetică: A++
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Sistem de răcire:  No Frost
  • Funcții și tehnologii: Eco Thermo Sensor, compresor Inverter

Preț Combina frigorifica Hitachi R-V540PRU3X(INX)

Ca toate combinele frigorifice realizate de producătorul Hitachi, și combina frigorifică Hitachi R-V610PRU3X(INX) are un preț puțin exagerat, deoarece congelatorul este de mici dimensiuni, neputând depozita alimente pentru iarnă, dacă se dorește acest lucru. Este totuși foarte elegantă, modernă, deține tehnologii de ultimă generație și se potrivește cu interiorul oricărei bucătării.

Hitachi R-V540PRU3X(INX)

No Frost, A++, 450L

 Părerea noastră

Combina frigorifică Hitachi R-V610PRU3X(INX) pe partea frigiderului este foarte spațioasă, însă la compartimentul congelator stă foarte prost, deoarece acesta are dimensiuni reduse, deși spațiile sunt foarte adânci. Dotată cu tehnologia No Frost, aceasta oferă atâta răcirea cât și înghețarea în mod eficient, fără să depună gheață pe pereții interiori. Dezghețarea se face în mod automat, fără intervenția utilizatorului, ceea ce reprezintă un plus. Consumul de energie electrică este destul de redus, deoarece face parte din clasa energetică A++.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT