Hitachi R-WB480PRU2 GBK – side by side din sticla neagra, cu compresor Inverter si tehnologia NoFrost!

Hitachi R-WB480PRU2 GBK este o noua combina frigorifica tip side by side din sticla de culoare neagra, pe care o recomandam familiilor tinere sau celor ceva mai numeroase intr-o bucatarie moderna, in timp ce aceasta este echipata in principal cu o clasa energetica A+, un compresor tip Inverter, un sistem dual de racire No Frost, un volum net total de pana la 382 de litri si o functie de super-racire/congelare.

Noul side by side marca Hitachi se regaseste deja in oferta celor de la eMAG.ro la un pret foarte ok de achizitionare pentru finisajul premium din sticla neagra si functionalitatile inteligente de top, aceasta fiind disponibila prin intermediul serviciului de parteneriat eMAG si include livrarea gratuita pana la usa dumneavoastra si garantia standard de 2 ani de zile (cu optiunea de a o extinde contra cost de pana la 1-2 ani).

Caracteristici generale

_____________________________

In ceea ce priveste capacitatea sa de depozitare, Hitachi R-WB480PRU2 are un volum net total de 382 de litri, indeajuns pentru o familie tanara si chiar una numeroasa, dintre care compartimentul frigiderului are un volum net de 298 litri iar compartimentul congelatorului un volum net de 84 litri. Pe partea de consum, noul side by side marca Hitachi are o clasa de eficienta energetica A+ si un consum redus de energie, pentru a putea beneficia asadar de un consum energetic anual estimat undeva la 298 kWh pe an, acesta fiind un consum foarte mic de energie pentru functionalitatile sale inteligente.

 Design Hitachi R-WB480PRU2 GBK

_____________________________

Cu un design modern si foarte elegant din sticla neagra, noua combina frigorifica de la Hitachi se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, potrivindu-se perfect intr-o bucatarie moderna. Aceasta beneficiaza de un carcasa complet neagra, un panou de control digital tip LED (cu suport pentru TouchControl), dar si de trei usi din sticla neagra (cu o deschidere tip side by side la frigider si o deschidere tip glisare la congelator). In plus, combina frigorifica Hitachi are dimensiunile de 178 x 68 x 79,7 centimetri, o greutate de 90 kilograme si un nivel de zgomot de 41 dB.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Frigider şi Congelator

_____________________________

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 298 de litri, un supot pentru oua, patru rafturi dintr-o sticla securizata (Safety Glass), un compartiment pentru alimentele perisabile, un compartiment pentru fructe si legume proaspete, opt suporturi amplasate pe ambele usi, o functie de super-racire si de un sistem de iluminare interioara pe LED-uri.

Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 84 de litri, o tavita pentru cuburi gheata, un sertar dublu de dimensiuni mari pentru a depozita alimentele proaspete pe o perioada mai lunga de timp decat la frigider, o functie de super-racire, un sistem de dezghetare automat, dar si de o capacitate buna de congelare a alimentelor recent depozitate.

Functii şi tehnologii

_____________________________

Noul compresor tip Inverter asigura o racire extrem de puternica in ambele compertimente pentru a putea genera un volum mare de aer racit, regland in acelasi timp puterea de racire. Tehnologia de racire No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru alimente perfect proaspete. In plus, sistemul separat de racire dual permite racirea independenta a compartimentelor congelatorului si frigiderului, prin intermediul celor doua ventilatoare incorporate pentru o circulare rapida si foarte eficienta a fluxului de aer rece.

PRET ACTUALIZAT

________________

Hitachi R-WB480PRU2 GBK

Clasa A+, 456 Litri

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Ca o concluzie, combina frigorifica Hitachi R-WB480PRU2 GBK reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru cei care isi doresc un nou side by side premium si foarte inteligent, cu o eficienta energetica ridicata, doua zone separate de racire si o capacitate mare de depozitare. Astfel ca, aceasta poate asigura o racire si/sau congelare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a alimentelor, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete la fel ca in prima zi, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante.

 Mai multe poze cu side by side-ul

_____________________________

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT