Horizon 22HL7100F – televizor LED cu design ultra-slim, ecran FHD de 22 inch si sistem audio de 5W!

 Preţ Horizon 22HL7100F

Astazi va prezentam un alt LED TV de rezolutie completa din gama de televizoare 2017 a producatorului Horizon, mai exact vorbim despre modelul Horizon 22HL7100F, un nou televizor LED cu design subtire de 3,5 centimetri, diagonala de 56 centimetri, rezolutia Full HD de 1080p si sistem stereo Nicam de 5 W. Noul televizor LED marca Horizon este disponibil, de asemenea, in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret super ok pentru dotarile sale foarte bune, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o bucatarie moderna, camera copiilor sau in spatiile comerciale (baruri, cafenele, hoteluri si altele).

 Review Horizon 22HL7100F

Pe partea de aspect, design-ul ultra-slim si ultra-modern al noului LED TV din seria HL7100F a celor de la Horizon, cu o grosime de numai 3,5 centimetri, se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra, beneficiind de o carcasa subtire de culoare neagra, o rama ingusta a ecranului televizorului si de un stand integrat. In plus, acesta este compatibil, de asemenea, cu suportul standard de perete VESA 7,5 x 7,5 centimetri pentru a-l putea monta direct pe perete, avand dimensiunile normale de 35,2 x 51,6 x 3,5 centimetri, o greutate de aproximativ 3,2 kilograme si un consum energetic estimat la numai 17 W.

Diagonala limitata de 56 centimetri (22 inch) a noului televizor LED de la Horizon este ideala pentru o orice tip de incapere/loc din locuinta voastra/spatiu comercial, in timp ce acesta suporta rezolutia Full HD (1080p) pentru a va bucura de o imagine foarte clara si de buna calitate, la un unghi ok de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 5 W, cu tehnologiile DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va reda un sunet clar si destul de puternic, fara a distorsiona calitatea sunetului redat, completand asadar intreaga experienta de vizualizare a noului televizor LED marca Horizon.Noul televizor LED Horizon 22HL7100F este prevazut cu un tuner digital inclus (DVB-T2/C), impreuna cu slotul de carduri CI+, pentru a receptiona toate transmisiile TV digitale sau de inalta definitie (HDTV), fara a avea nevoie de un decodor extern, indiferent de distribuitorul vostru de televiziune prin cablu. In plus, noul LED TV de la Horizon mai include o functie de monitor pentru a-l putea conecta simplu si rapid la PC, laptop sau la o consola de gaming, prin intrarea pentru PC (VGA) sau portul digital HDMI, dar si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe, prin portul USB 2.0.

Horizon 22HL7100F

56 cm, Full HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele de mai sus, suntem de parere ca noul televizor LED Horizon 22HL7100F va permite sa va bucurati de o experienta captivanta de vizionare Full HD, pe diagonala sa de 56 centimetri, dar si de un sunet clar si destul de puternic, cu ajutorul sistemului sau audio de 5 W. Asadar, noul LED TV din gama 2017 de la Horizon reprezinta, dupa parerea noastra, o optiune ideala pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui nou televizor LED de dimensiuni limitate, capabil sa va ofere o experienta completa si captivanta de vizualizare in locuinta voastra.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT