REVIEW: Horizon 28HL5300H – Cu caracteristica superioară de imagine 100 Hz!

Preț Horizon 28HL5300H

Horizon nu este un brand care urmează turma, ci de fapt urmărește o abordare unică fără compromisuri, pentru a proiecta simplu și elegant caracteristici și performanțe. Televizorul Horizon cu seria  28HL5300H continuă această temă, dar numai până la un punct, deoarece acesta nu este un Smart TV, ci un simplu LED, care uimitor, deține funcția de monitor și face parte din gama 2017. Dintr-o carcasă de culoare neagră și lucioasă, te izbesc imagini viu colorate, si toate acestea la un preț foarte mic. Intrând pe platforma online a unuia dintre cele mai mari magazine online, ai posibilitate de a achiziționa acest televizor practic.

Review Horizon 28HL5300H

Cu un design atrăgător, Horizon  28HL5300H permite amplasarea pe suportul de perete, pentru a privi comod către el. Unghiurile de vizualizare permit să te așezi oriunde în încăpere pentru a privi către el. Dispus pe suportul exuberant, chiar și așa, va da o notă de eleganță oricărei încăperi. Designul său va diviza opinia și în special opțiunea de sine stătătoare, în esență fiecare făcându-și părerea sa. Cu diagonala de 71 cm și greutatea de numai 5,5 kg, este de preferat ca acesta să fie montat într-o bucătărie, pentru a afla știrile în timp ce îți bei cafeaua de dimineață, înainte de a pleca la serviciu.

Display-ul televizorului  plat, are o rezoluție High Definition cu 1366 x 768 pixeli, uimind cu imaginile clare și culorile performante. Cu un contrast dinamic de 1000:1 și  o luminozitate de 200 cd/mp, televizorul confirmă faptul că poate da imagini clare. Scenele frumos colorate, creează un spectacol unic pe ecranul cu diagonala de 71 cm. Aspectul de imagine este 16:9 iar unghiurile de vizualizare sunt de 170/160 grade, ceea ce înseamnă că te poți așeza confortabil la masa din bucătărie pentru a privi către micul ecran. Horizon  28HL5300H nu poate juca rolul de HDR, dar acesta beneficiază de caracteristica superioară de imagine 100 Hz și de caracteristicile superioare Eco Mode și Sleep timer.

Transmisia și recepția canalelor TV se fac printr-un tuner digital DVB-T, DVB-C, capabile să aducă importante beneficii și economii. Antena este un alt port, la fel ca și caracteristica specială Player multimedia care este integrat. Pentru conexiunea cu diverse dispozitive externe, televizorul Horizon  28HL5300H dispune de o multitudine de porturi, printre care și portul HDMI .

 Părerea noastră despre produs

De dimensiuni nu foarte mari, diagonala fiind de doar 71 cm, televizorul Horizon  28HL5300H oferă atât performanțe de vizionare cât și performanțe audio. Imaginile sunt clare, vizibile și în culori deosebit de atrăgătoare, ecranul beneficiind de o paletă destul de largă de culori. Horizon  28HL5300H poate îndeplini și funcția de monitor, putând fi conectat la PC.  Atât imaginile cât și sonorul performant, fac ca televizorul să poată concura cu orice rival, fiind capabil să creeze ”zone” cu potențial util. Horizon deși nu este un performant HDR, are totuși un ADN suficient de bun, pentru a putea fi cumpărat de oricine și-l dorește.

– Părerea clienților –

Horizon  28HL5300H este un televizor  destul de modern și de elegant cu carcasa de culoare neagră. Eu l-am cumpărat la un preț foarte mic, chiar în ziua în care am luat salariul. Imaginile sunt destul de clare cu detalii destul de evidențiate, cu un contrast dinamic bun și o luminozitate excelentă. Din punctul meu de vedere este un televizor foarte bun și îl recomand.

Am cumpărat de curând televizorul pentru a-l folosi la bucătărie. Însă m-am decis să mai cumpăr unul pentru camera copiilor, deoarece am constatat că are un sonor performant, numai bun pentru desenele animate și pentru muzică. Imaginile sunt încântătoare iar designul foarte elegant. Oferă două posibilități de instalare, una pe perete pe standul compatibil VESA și cealaltă, dispus pe un mobilier mai ales că dimensiunea sa nu este foarte mare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT