Horizon 40HL7510U – televizor LED Smart cu ecran excelent si sunet captivant, la pret avantajos!

 Preţ Horizon 40HL7510U

Aducem astazi la review un alt Smart TV din noua gama de televizoare 2017 a celor de la Horizon, mai exact va prezentam modelul Horizon 40HL7510U, un nou televizor LED inteligent cu ecran 4K UHD de 102 centimetri, sistem audio Nicam de maxim 16 W si functii Smart de ultima generatie. Noul Smart TV de la Horizon se regaseste deja si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret super ok pentru caracteristicile sale foarte bune de imagine/sunet/inteligenta, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o camera de apartament sau pentru un dormitor destul de incapator.

 Review Horizon 40HL7510U

Pe partea de aspect, design-ul modern si foarte elegant al noului Smart TV din gama 2017 de la Horizon se va remarca cu siguranta oriunde il veti amplasa in locuinta voastra, beneficiind de o carcasa subtire de culoare neagra/argintie, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si de un stand simplu integrat. In plus, noul televizor LED Smart Horizon este compatibil cu suportul standard de perete VESA 20 x 20 centimetri pentru a il putea monta direct pe perete, in timp ce acesta are dimensiunile de 60,5 x 92,3 x 9 centimetri si o greutate de 7,2 kilograme, iar consumul de energie al televizorului este estimat la 63 W.

Diagonala mare de 102 centimetri (40 inch) a noului televizor LED inteligent de la Horizon este ideala pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UltraHD (3840 x 2160 pixeli) pentru a va bucura de o experienta vizuala extraordinara, din orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 16 W, cu tehnologiile avansate de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, fara a distorsiona calitatea sunetului chiar si cu nivelul volumului aproape la maxim.

Noul televizor LED Smart Horizon 40HL7510U, cu functii inteligente de ultima generatie, va permite sa va bucurati de o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online si de un acces rapid si intuitiv la mai multe aplicatii de internet (Netflix, YouTube, Flickr, Opera, Facebook, Twitter si altele). Noul Smart TV de la Horizon include un tuner digital si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC/consola de gaming, dar si un media player USB pentru a reda aproape orice tip de continut media de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 40HL7510U

102 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul televizor LED Smart Horizon 40HL7510U este, dupa parerea noastra, optiunea ideala pentru o camera de apartament sau pentru un living/dormitor de dimensiuni normale, deoarece acesta va permite sa va bucurati de o experienta excelenta de vizionare 4K, pe diagonala sa de 102 centimetri, un sunet puternic si captivant, cu ajutorul sistemului sau audio de 20 W, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul functiilor sale inteligente de generatie noua.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT