Horizon 40HL8510U – televizor LED Smart cu ecran 4K de 40 inch si sistem audio Nicam de 20W!

 Preţ Horizon 40HL8510U

Aducem astazi la review un Smart TV din noua gama de televizoare 2017 a producatorului Horizon, mai exact va prezentam modelul Horizon 40HL8510U, un nou televizor LED inteligent cu design NARROW, diagonala de 102 centimetri, rezolutia 4K UHD de 2160p, sistem audio Nicam si functii Smart de ultima generatie. Noul Smart TV de la Horizon se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale speciale de imagine/sunet/inteligenta, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o camera de apartament sau pentru un living/dormitor de dimensiuni normale.

 Review Horizon 40HL8510U

Pe partea de aspect, design-ul ultra-modern si super elegant (NARROW Design) al noului Smart TV din gama 2017 de la Horizon, cu o margine ingusta si discreta, de jur imprejur, va ofera o experienta de vizualizare captivanta si cu totul aparte, beneficiind de o carcasa subtire de culoare neagra/argintie, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si de un suport standard integrat. In plus, noul televizor LED Smart Horizon are dimensiunile de 59,4 x 91,2 x 9,2 centimetri si o greutate de 8 kilograme, acesta fiind compatibil cu suportul standard de perete VESA 20 x 20 centimetri pentru a-l monta direct pe perete.

Diagonala normala de 102 centimetri (40 inch) a noului televizor LED inteligent de la Horizon este ideala pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UltraHD (3840 x 2160 pixeli) pentru a va bucura de o experienta vizuala extraordinara, din aproape orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem audio de la Nicam, format din doua difuzoare stereo integrate de maxim 20W, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, prin intermediul tehnologiilor avansate de sunet DTS TruSurround HD, DTS HD si Dolby Digital Plus.

Noul televizor LED Smart Horizon 40HL8510U va permite sa va bucurati de o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online si de un acces intuitiv la Live TV, servicii de tip VOD (YouTube, Netflix, etc.) si la mai multe aplicatii de internet, cu ajutorul retelei WiFi/LAN (cu/fara cablu). Pe langa toate acestea, noul Smart TV de la Horizon mai include un tuner digital si slot CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC/consola de gaming, dar si un media player USB pentru a reda aproape orice tip de continut media de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 40HL8510U

102 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul televizor LED Smart Horizon 40HL8510U este, dupa parerea noastra, ideal pentru cei care sunt in cautarea unui nou televizor 4K cu diagonala normala si functii inteligente, la un pret destul de ok pentru un buget mediu ori nu foarte mare. In plus, noul Smart TV de la Horizon va permite sa va bucurati de o experienta excelenta de vizionare 4K, un sunet puternic si foarte captivant, dar si de un acces rapid si intuitiv la o lume noua de divertisment, toate acestea cu ajutorul ecranului 4K de 102 cm, sistemului audio de maxim 20 W si a functiilor Smart de ultima generatie.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT