Horizon 43HL7510U – Smart TV cu design Narrow, ecran 4K de 43 inch si sistem audio Nicam!

 Preţ Horizon 43HL7510U

Tot din noua gama de televizoare 2017 a celor de la Horizon, aducem astazi la review modelul Horizon 43HL7510U, un nou televizor LED Smart cu design Narrow, ecran 4K de 109 centimetri, sistem audio Nicam de 20W si sistem de operare HOS 2.0, acesta fiind dedicat pentru o camera de apartament sau pentru un dormitor de dimensiuni normale. Noul Smart TV de la Horizon este disponibil la un pret foarte ok pentru caracteristicile excelente de imagine/sunet/inteligenta ale acestuia, respectiv pentru un buget mediu sau nu foarte mare al celor interesati de noul televizor LED Smart a producatorului Horizon.

 Review Horizon 43HL7510U

Pe partea de aspect, design-ul modern si foarte elegant (Narrow Design) al noului Smart TV de 43 inch din seria HL7510U de la Horizon se va remarca cu siguranta oriunde il veti amplasa in locuinta voastra, beneficiind de o carcasa subtire de culoare neagra/argintie, o rama ingusta a ecranului televizorului si de un suport metalic modern. In plus, acesta este compatibil cu suportul de perete VESA 20 x 20 centimetri pentru a-l monta direct pe perete, avand dimensiunile de 65,3 x 97,4 x 9,4 centimetri si o greutate de aproximativ 8,2 kilograme, iar consumul televizorului este estimat la 54 W in timpul functionarii sale.

Diagonala destul de mare de 109 centimetri (43 inch) a noului televizor LED inteligent de la Horizon este ideala pentru un living sau dormitor de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UHD (2016p) pentru a va bucura de o experienta vizuala extraordinara, la un unghi larg de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 16 W, cu tehnologiile de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care poate sa va ofere o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, fara a distorsiona calitatea sunetului chiar si atunci cand nivelul volumului este aproape la maxim.

Noul televizor LED Smart Horizon 43HL7510U are la baza platforma Horizon Smart TV, pentru a beneficia asadar de o navigare rapida pe internet (Opera), vizionarea continului online (Netflix & YouTube) si de un acces rapid si intuitiv la mai multe aplicatii de internet (Flickr, Facebook, Twitter, AccuWeather, Skype si Opera TV Store). Noul Smart TV de la Horizon include un tuner digital si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca monitor la un PC/consola de gaming, dar si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 43HL7510U

109 cm, 4K Ultra HD

  Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, suntem de parere ca noul televizor LED Smart Horizon 43HL7510U se potriveste perfect intr-o camera normala de apartament sau intr-o/un sufragerie/dormitor destul de incapator, deoarece acesta va permite sa va bucurati de o experienta extraordinara de vizionare 4K, un sunet captivant si puternic, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, la un pret foarte ok pentru un buget mediu sau nu foarte mare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT