Horizon 55HL7500U – televizor LED cu ecran 4K de 55 inch si sistem audio de 20W, din gama 2017!

 Preţ Horizon 55HL7500U

Aducem astazi la review cel mai mare LED TV din gama entry-level a producatorului Horizon, mai exact va prezentam modelul Horizon 55HL7500U, un nou televizor LED fara functii Smart cu diagonala mare de 140 centimetri, rezolutia 4K UHD de 2160p si un sistem audio Nicam de 20W. Noul LED TV de la Horizon este disponibil deja si in oferta retailerilor online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte bune de imagine/sunet, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o camera mare de apartament sau pentru o sufragerie si un dormitor foarte incapator.

 Review Horizon 55HL7500U

Pe partea de aspect, noul LED TV de 55 inch din seria HL7500U de la Horizon va ofera un design modern si foarte elegant (Narrow Design), cu o carcasa subtire de culoare neagra/argintie, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si de un suport modern integrat, care se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta voastra. In plus, acesta este compatibil cu suportul de perete VESA 40 x 20 cm (optional) pentru a-l monta direct pe perete, fara a avea nevoie de o comoda TV, avand dimensiunile de 78,5 x 124,8 x 8,6 centimetri, o greutate de 14,5 kilograme si un consum la functionare de 86 W.

Diagonala foarte mare de 140 centimetri (55 inch) a noului televizor LED fara functii Smart de la Horizon este perfecta pentru o sufragerie si/sau un dormitor foarte incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UltraHD (2160p) pentru a va bucura de o imagine extrem de clara si foarte naturala, din orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 20 W, cu tehnologiile de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si cu nivelul volumului aproape la maxim.

In ceea ce priveste caracteristicile generale, noul televizor LED Horizon 55HL7500U are un tuner digital DVB-T2/C/S2 si slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara un decodor extern sau mediabox, indiferent de distribuitorul vostru de televiziune prin cablu. Cu toate acestea, noul LED TV de la Horizon mai include o functie monitor pentru a-l conecta la un PC, laptop sau la o consola de gaming si a-l utiliza ca monitor, dar si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB externe, direct pe diagonala mare a televizorului.

Horizon 55HL7500U

55HL7500U, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, suntem de parere ca noul televizor Horizon 55HL7500U este optiunea perfecta pentru cei care sunt in cautarea unui nou televizor 4K de dimensiuni mari, fara functii Smart de generatie noua, capabil sa va ofere o experienta de vizualizare completa si foarte captivanta. Asadar, acesta va permite sa va bucurati, de asemenea, de o imagine excelenta 4K, pe diagonala mare de 140 centimetri, dar si de un sunet puternic si foarte ok, cu ajutorul sistemului audio Nicam de 20W, totul fiind frumos ambalat intr-un design modern si elegant de culoare negru/argintiu.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT