Congelator Indesit UIAA12F, 220 l, Clasa A+, No Frost, H 175cm, Alb – Total NO FROST si alte functii

Un congelator spatios este ideal pentru a depozita in orice perioada a anului doriti alimentele preferate. Congelatorul Indesit UIAA12F este un model cu sistemul de racire No Frost si un volum net total de 235 de litri, care apartine clasei de eficienta energetica A+. Astfel, are un consum energetic de 299 kWh/an.

In cele sase compartimente ale sale puteti depozita cu usurinta alimentele dorite, fie ca este carne sau peste, fie ca sunt fructe, legume sau deserturi. Dispune de o capacitate de congelare de 11 kg/24h si functia de super-congelare. Gratie flexibilitatii crescute, acest congelator se adapteaza nevoilor dumneavoastra si ofera cea mai buna performanta de congelare. Asemeni altor modele din clasa A+, va asigura o economisire a energiei cu 20 de procente fata de modelele din clasa A, motiv pentru care nu trebuie sa va ingrijorati cu privire la costul facturilor de electricitate.

   Vezi AICI pretul pentru Indesit UIAA12F  

O caracteristica importanta pe care o veti intalni la congelatorul Indesit UIAA12F consta in sistemul Total No Frost. Acesta impiedica formarea ghetii in frigider si lipirea alimentelor intre ele. In plus, nu este nevoie sa dezghetati manual congelatorul si mentine o temperatura normala, fara sa se formeze gheata pe alimente.

Congelator Indesit UIAA12F, 220 l, Clasa A+, No Frost, H 175cm, Alb

Compartimentul Super Freezing Box este dedicat congelarii rapide si mentine o temperatura mai scuzuta, pentru a congela rapid alimentele proaspete, separat de celelalte alimente. In ceea ce priveste designul, este un congelator alb simplu, cu usi reversibile si deschidere standard catre dreapta, care dispune de maner vertical si de dimensiunile 175 X 60 X 65 centimetri ( I X L X A).

Autonomia congelatorului Indesit UIAA12F este de 8 ore, iar nivelul de zgomot produs pe durata functionarii este de 44 dB. Pretul pentru un astfel de congelator este de aproximativ 1.800 de lei, fiind un pret avantajos, daca tinem cont de capacitatea crescuta de congelare si de clasa sa de eficienta.

Inca de la prima vedere puteti remarca la acest congelator designul placut si compartimentele sale spatioase, ideale pentru a organiza simplu si eficient alimentele. Datorita acestui congelator, pastrarea alimentelor pe perioada iernii nu va mai reprezenta o problema. Fie ca doriti sa congelati fructe sau legume, fie carne si peste, va ofera spatiul necesar pentru a mentine alimentele la o temperatura optima.

Uitati de timpul petrecut in magazine pentru a cumpara diferite alimente, deoarece acum dispuneti de suficient spatiu pentru a le congela, gratie congelatorului Indesit UIAA12F si a volumului sau crescut, ideal si pentru familiile numeroase.

1 Comment
  1. Reply
    virgil 18 august 2016 at 15:50

    la carrefour online varianta cu racire clasica (fara F) este zilele astea 1000 de lei, deci 1800 pe varianta no frost nu mai pare asa de avantajos. 80% in plus?????

Leave a reply

Review IT