Espressor automat JURA IMPRESSA F8, rasnita Aroma+, afisaj TFT, 12 specialitati, 15 bari, 1,9 l, 310 gr, Piano Black – cu funcţii şi tehnologii inovatoare

Preţ JURA IMPRESSA F8

De producţie elveţiană, espressorul automat JURA IMPRESSA F8 oferă experienţa unei cafele perfecte, indiferent de opţiune. Reprezintă o alegere potrivită pentru ca oricine să se bucure de un espresso şi caffe lungo sau un capuccino şi caffe latte. JURA IMPRESSA F8 este cu adevărat adaptabil la preferinţele utilizatorului, permitând să personalizezi modul individual de preparare. Preţul espressorului este destul de mare, însă performanţele oferite fac ca preţul să nu conteze.

Aspect JURA IMPRESSA F8

Espressorul automat JURA IMPRESSA F8 are o personalitate unică. Display-ul color şi design-ul clar cu finisaje de un negru intens Piano Black, evocă sentimente de pasiune. Sunt preparate şi create băuturi calde, care prezintă gustul de specialităţi spumoase şi cremoase, într-o strălucire de lumină albă. Accesoriul fără fir cum ar fi controlul Jura Bluetooth, păstrează laptele rece şi constant, la temperatura de 0,5 grade celsius. Display-ul TFT color şi butonul îţi permit să personalizezi şi să selectezi una dintre cele 13 opţiuni de cafele. Se pot selecta până la 4 băuturi preferate care să apară pe ecran pentru o selectare mai uşoară. Dimensiunile sale sunt de 28.5 x 35.5 x 44.5 cm iar greutatea de 9,6 kg.

Espressor automat JURA IMPRESSA F8, rasnita Aroma+, afisaj TFT
Preț special – Livrare gratuită! Deschiderea coletului la livrare. Vezi Oferta!      

Caracteristici  JURA IMPRESSA F8

Espressorul  JURA IMPRESSA F8 este o maşină de cafea complet automată, cu multe caracteristici şi avantaje pentru prepararea cafelei. Alegerea şi comoditatea sunt esenţiale pentru abordarea espressorului Jura, motiv pentru care aparatul poate prepara cafele proaspete din boabe măcinate. Acest lucru permite libertatea de a experimenta amestecuri diferite, care să se potrivească gusturilor tuturor membrilor familiei tale. Pompa cu presiunea de 15 bari oferă o performanţă înaltă, garantând cafele preparate sub presiunea exactă, pentru rezultate finale perfecte. Menţinerea maşinii curate se realizează cu ajutorul sistemului de autocurăţare care este integrat.  Espressorul funcţionează la o putere de 1450 de waţi şi îţi oferă o serie întreagă de băuturi calde, cum ar fi Ristretto, 2 ristretti, Espresso, 2 espressi, Cafea, 2 cafele, Cafea speciala, Espresso, macchiato, Cappuccino, Latte macchiato, Spumă de lapte şi apă fierbinte. Rezervorul de apă are o capacitate de 1,9 litri, compartiment pentru cafea cu capacitatea de 310 grame, alimentare făcându-se cu cafea boabe şi cafea măcinată, şi un rezervor de lapte opţional. Pentru măcinarea cafelei, espressorul a fost dotat cu o râşniţă de cafea din material inox, care are rolul de a prepara cafeaua proaspătă şi aromată.

Review  JURA IMPRESSA F8

Espressorul automat  JURA IMPRESSA F8 este o maşină de cafea inteligentă, cea fost dotată cu funcţii şi tehnologii inovatoare, cum ar fi funcţia de oprire şi pornire programabile, sistem de fierbere a apei, sistem anticalcar şi de decalcifiere, setarea cantităţii de cafea, setarea gradului de măcinare pe patru niveluri, unitate de preparare variabilă 5-16 g, sistem inteligent de preinfuzare, special conceput pentru extragerea aromei din boabele de cafea măcinate, duze fine Easy Capuccino, furtun şi conexiuni pentru lapte şi sistem de economisire a energiei electrice. Espressorul automat   JURA IMPRESSA F8 îţi inspiră o varietate de băuturi calde, acoperite cu multă spumă create cu tehnologia de spumare a laptelui, creând o textură cremoasă de fiecare dată.

Pro: tehnologii inovatoare, funţii şi programe, râşniţă din inox
Contra: nu deţine

Comentarii

Leave a reply

Review IT