Lada frigorifica Electrolux EC4201AOW, 400 l, Clasa A+, Congelare rapida, Alb – alegere perfecta

Eu stau in mediul rural si mereu m-am confruntat cu spatiul redus de depozitare al frigiderelor (congelator), fiecare frigider ofera un spatiu de nu ai loc sa bagi mai nimic, cred ca sunt facute doar pentru inghetata si un suc pentru ca mai mult chiar nu poti.

Cum in mediul rural taierea animalelor este frecventa, atunci cu siguranta o lada frigorifica vine perfect in orice gospodarie, asa ca dupa dupa cateva cautari pe interenet si cateva recomandari am ajuns la modelul Electrolux EC4201AOW, o alegere pe care o recomand tuturor din mai multe puncte de vedere.

   Vezi AICI pretul pentru Electrolux EC4201AOW  

In primul rand, pretul este unul pe masura performantelor, eu cand am achizitionat-o am prin o reducere de 100 de lei, zis si facut pentru ca aceasta reducere m-a incadrat perfect in bugetul pe care il aveam disponibil pentru aceasta achizitie.

Lada frigorifica Electrolux EC4201AOW

In al 2-lea rand, vreau sa laud performantele celor de la Electrolux pentru ca initial nu stiam prea multe despre ei, insa dupa cateva cautari pe internet am aflat ca este un produs “Made in Suedia”, iar ca firma este una din cele mai bune in acest domeniu, conform wikipedia am aflat si ca este al 2-lea cel mai mare producator de electrocasnice la nivel mondial, pare greu de crezut insa este o firma care s-a mentinut mereu in top.

Nu avem prea multe de adaugat la o lada frigorifica pentru ca stim cu totii ce face aceasta, doar vreau sa precizez ca design-ul este unul placut si as putea spune ca s-a incadrat perfect cerintelor mele.

Ca si caracteristici putem sa evidentiem faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A+, are un volum net total de 400 ed litri si un consum energetic de 323 kW/an, mai mult de atat, are o capacitate de congelare de 19 kg/24 ore.

Interesant mai este faptul ca vine cu functia de super congelare, mai pot adauga si functia pentru avertizare temperatura ridicata, foarte benefica pentru multi utilizatori.

De laudat este si faptul ca are roti pentru o deplasare mai usoara, un cablu de 1.6m si un capac cu incuietoare, asa ca nu mai am decat sa spun ca celor care doresc sa-si achizitioneze Lada frigorifica Electrolux EC4201AOW, fac o alegere excelenta. Spor la cumparaturi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT