Calitate UHD 3D – LG 3D 60UF8559 – Imersiune în lumea uimitoare a imaginilor!

Preț LG 3D 60UF8559

Oricine catadicsește astăzi să viziteze un magazin de electronice, poate admira și vedea că televizoarele pe suportul 3D au fost mutate în cele din urmă din categoria de ”chips-uri” exotice pe segmentul high -end, în caracteristicile familiare ale modelelor moderne de televizoare. Treptat, prezența unui tuner TV digital va deveni ceva banal, reprezentând o caracteristică a Smart TV -ului. În acest sens este demn de menționat faptul că funcția 3D pare să devină un lucru obișnuit. Se pare totuși că, influența prezenței suportului 3D ridică prețul final al televizorului LG 3D 60UF8559. Televizorul LG 3D 60UF8559 cu diagonala mare de 152 cm, beneficiază la momentul prezent de o reducere, iar acest fapt reprezentând un avantaj.

Televizor LED LG Smart Super UHD 3D 60UF8559

Review LG 3D 60UF8559

LG 3D 60UF8559 este un Smart TV 3D de tip LED cu funcția de monitor. Ecranul plat al televizorului are o diagonală de 153 cm și este în rezoluția Ultra HD cu 3840 x 2160 pixeli, având un aspect de imagine 16:9 cu conversie 2D-3D. Imaginile Smart Tv-ului sunt clare și au un contrast perfect între alb și negru. Imaginile sunt prezentate fără distorsiuni, indiferent de poziționarea utilizatorului. Astăzi utilizatorii au posibilitatea de a se bucura de particularitățile familiei moderne a televizoarelor stereo LG 3D. Imaginea este realizată printr-o metodă de polarizare circulară, astfel încât percepția corectă a imaginilor volumetrice, poate fi vizualizată cu ochelari de polarizare 3D.

Sistemul sonor al televizorului LG 3D 60UF8559 este compus din sistemul audio Dolby Digital Plus, cu o ieșire a sunetului de 20 de wați și deținând următoarele caracteristici superioare de sunet: Decodor DTS, Modul SmartSound, Clear Voice II,  ULTRA Surround și  Decodor Dolby Digital. Tehnologia avansată Dolby Digital Plus poate reproduce sistemul audio astfel încât să ofere o experiență audio cinematografică. Acest sistem audio este conceput pentru a da performanțe audio, dispozitivelor de divertisment cum ar fi, DVD, Blu-Ray etc.

Pentru recepție și transmisie, Smart TV LG 3D 60UF8559 folosește un tuner digital DVB-C, DVB-T, DVB-T2, DVB-S/S2. Televizorul beneficiază de o intrare pentru antenă și una pentru redare video, precum și caracteristica unui Player multimedia integrat. Conexiunile la rețea se fac prin Wi-Fi integrat și prin LAN, precum și prin conectorii, un port HDMI, 2 porturi USB și altele.

Părerea noastră despre produs

Deținând caracteristici superioare, smart TV LG 3D 60UF8559 oferă cele mai înalte performanțe audio și video. Astfel, astăzi ai posibilitatea de a explora tehnologia de polarizare 3D pe Smart TV LG, cu diagonala de 153 cm. Un set complet de caracteristici avansate, îl face să fie unul dintre potențialii candidați pentru un loc în camera de zi. Specificațiile tehnice ale televizorului sunt destul de avansate, modelul funcționând cu toate funcțiile relevante. Cu smart TV LG 3D 60UF8559 ai acces la internet și la toate tipurile de servicii de internet.

– Părerea clienților –

Ecranul LED cu iluminare din spate oferă o luminozitate saturată, aducând un consum redus de energie. Smart TV-ul LG 3D 60UF8559 este impresionant cu tehnologia integrată 3D. De curând am vizionat un film 3D folosind ochelarii cu polarizare 3D, și am rămas încântat. Imersiunea în imagini m-a dus în lumea uimitoare a scenariilor. Sonorul performant îmi oferă o sonorizare specială de cinema. Sunt foarte încântat de noul meu Smart TV LG 3D 60UF8559. 

Smart TV-ul LG 3D 60UF8559 are un design modern și elegant pentru a putea fi pus în camera de zi. Imaginile sale frumos colorate și pline de viață, te fac să îți dorești să privești către el la nesfârșit. Sistemul sonor este atât de performant, încât dacă închid ochii am impresia că sunt în sala de cinema. LG 3D 60UF8559 este un Smart TV uimitor.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT