Televizor LED LG, 43LF540V, 109 cm, Full HD – tehnologie din 2015

Televizoarele sunt nelipsite din orice casa, dar in fata stau cei care tin pasul cu tehnologia si spunem asta pentru ca televizorul LG 43LF540V face parte din gama celor lansate in luna aprilie 2015, un TV pe care il putem aprecia din toate punctele de vedere, un TV cu o imagine absolut uimitoare.

LG 43LF540V nu este un SMART TV asa cum ne asteptam, insa avem o diagonala care ne multumeste din toate punctele de vedere, discutam aici despre 109 cm pe care ii putem folosi intr-un dormitor mai mare sau o sufragerie, pentru dormitoarele mai mici recomandam varianta de 32 de inch pe care au pus-o la dispozitie cei de la LG.

Cum am spus si in articolul precedent, design-ul noilor televizoare de la LG nu poate fi comentat, sunt subtiri, au o rama aproape inexistenta si o culoare care se apropie de un negru mai “the best”, un design-ul metalic modern.

   Vezi AICI pretul pentru Televizorul LED LG 43LF540V   

LG 43LF540V vine cu o diagonala de 43 de inch, asta insemnand aproximativ 109 cm, are o rezolutie FULL HD 1920X1080, un aspect al imaginii 16:9 si un ecran de tip LED, se pare ca au renuntat pentru moment la acele IPS depasite si au revenit la tehnologia LED.

LG 43LF540V

La partea de sunet nu prea avem ce comenta, totusi am o mica nedumerire, cum pe modelul de 32 de inch au reusit sa-i puna o putere de 2×10 W si pe acest model de 43 de inch au pus decat 2×5 W, chiar daca vine cu Dolby Digital
DTS 2.0, Virtual Surround si Clear Voice II, totusi discutam despre o putere mai mica.

Cei de la LG sau axat in mare parte pe imagine, cred ca asta este tot ce conteaza la un televizor de calitate, sa nu uitam ca vine cu o multime de caracteristici superioare ale imaginii: Triple XD Engine, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, Real Cinema 24p si Motion Eye Care.

Televizorul poate fi gasit si în oferta magazinului Flanco.

La ce diagonala avem este foarte bun consumul de energie, avem o putere consumata de 36 W, optimizare maxima pe latura aceasta si nota 10 pentru producatorul LG care s-a gandit si la cei care nu doresc sa plateasca facturi uriase la curent, de asemenea nu avem cum sa nu remarcam Senzor Motion Eco care reduce consumul de energie prin reglarea usoara a luminozitatii ecranului.

Pentru cei ce vor sa il monteze pe perete ii anuntam ca vine cu un sistem Compatibil VESA 200×200, astfel nu mai ocupa spatiul din casa si il montam direct pe perete.

Player multimedia integrat este prezent si putem reda filme si videoclipuri direct de pe stick-urile USB sau de pe HDD-urile externe.

3 Comments
 1. Reply
  florin 16 decembrie 2015 at 10:30

  cine ma ajuta si pe mn cu acest tv nu pot sai pun sistem audio mai exact cu mufa jack ce modalitate ar fi pt acest model de tv sa pot sai pun sitem pe el. mentionez tvul nu are mufa care sa intre jack in ea

  • Reply
   Review produs 16 decembrie 2015 at 10:41

   de ce nu legi sistemul de boxe direct pe laptop, iar prin mufa hdmi poti conecta televizorul cu laptopul.

 2. Reply
  Vasilache Marius 19 august 2016 at 9:39

  Bună ziua! Cum pot conecta televizorul la căști? Dar fara sistem sau alt ceva. Doar castile si atât. Mulțumesc

Leave a reply

Review IT